comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'den şaşırtan karar! Ya onlar ya hiç

01 Şubat 2014, Cumartesi 09:35

Ara transferin hareketli takımı Galatasaray, Ranocchia'dan sonra Astori'de de sorun çıkınca stoper girişimlerini durdurdu. Mancini elindeki kadro ile yola devam edecek

Galatasaray, yaşanan pürüzler nedeniyle stoper transferini durdurdu. Ara transferdöneminde bir çok isimle ilgilenen Cim-Bom, son olarak rotasını İtalya'ya kırmış, Ranocchia ve Astori isimleri üzerinde yoğunlaşmıştı.

Ancak Inter formasıgiyen Ranocchia, yarım sezon için 2.2 milyon euro isteyince Aslan, Cagliari forması giyen Astori'ye yönelmişti. Sarı-kırmızılılar, bu futbolcuyla anlaşmasına karşın kulübüne takıldı ve transferi dondurdu. İtalyan kulübünün, 27 yaşındaki stoperini kiralamak istemediği ve bonservisiyle beraber satmak istediği ifade edildi.

Astori için İtalyanların 10 milyon euro istediği Galatasaray'ın ise bu rakamı abartılı bularak şimdilik beklemeyi tercih edeceği ifade edildi. Galatasaray böylece Rhodolfo, Heitinga, Ranocchia ve Astori derken, Mancini'nin isteğine rağmen yabancı stoper konusunu askıya aldı.

Ara transfer döneminde Hajrovic, Telles, Salih Dursun, Koray Günter, Umut Gündoğan, Oğuzhan Kayar ve Ontivero'yu kadrosuna katan sarı-kırmızılılar, stoper takviyesi için ise uzun uğraşlar verdikten sonra konuyu beklemeye aldı. Mancini'nin, Borussia Dortmund'tan alınan Koray'ı yeterli bulduğu ve kısa süre içerisinde bu oyuncuyu 11'e hazırlama düşüncesinde olduğu belirtildi.

Kaynak: Milliyet


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!