comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini, Sabri'ye yine kaptanlık vermedi

29 Ocak 2014, Çarşamba 20:34

Galatasaray'da kaptanlık bandını Sabri Sarıoğlu'nun yerine Hakan Balta taktı.

İSTANBUL (AA) - Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki 4. maçında Elazığspor'u ağırlayan Galatasaray'ın ilk 11'inde dikkat çeken isim Dany Nounkeu oldu.
 
Teknik direktör Roberto Mancini, takımdan gönderilmesi gündemde olan isimlerden Dany Nounkeu'ya Elazığspor karşısında ilk 11'de görev verdi. Takımda yabancı kontenjanını açmak için Gaziantepspor'a kiralanması beklenen Kamerunlu futbolcu, Elazığspor müsabakasında Mancini'nin tercihleri arasına girmeyi başardı.
 
 - Kaptanlık bandı Hakan Balta'da
 
Teknik direktör Roberto Mancini, Galatasaray'ın birinci kaptanı Sabri Sarıoğlu'na Elazığspor maçında da kaptanlık bandını vermedi.
 
Sabri Sarıoğlu'na ilk 11'de yer aldığı ligdeki son Gaziantepspor maçında da kaptanlık vermeyen İtalyan teknik adam, yine ilk 11'de görevlendirmesine karşın tecrübeli oyuncuyu kaptan olarak sahaya sürmedi.
 
Elazığspor karşılaşmasında sarı-kırmızılı ekibin kaptanı olarak Hakan Balta sahada yer aldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!