comScore

Galatasaray Galatasaray

'Drogba, Sneijder, Burak Abi..'

29 Ocak 2014, Çarşamba 14:58

Ara devrede gözünü genç oyunculara çeviren Galatasaray'ın son hamlesi Manisaspor'dan 1995 doğumlu Oğuzhan Kayar oldu.

FutbolArena Özel | Alex Telles, Hajrovic, Umut Gündoğan ve Serdar Dursun gibi genç oyuncularla kadrosunu güçlendiren sarı kırmızılılar Manisaspor'un genç yıldız adayı Oğuzhan Kayar'la da anlaşmaya vardı.
 
U19 Milli Takım forması da giyen Oğuzhan Kayar, sıcağı sıcağına açıklamalarda bulundu.
 
G.SARAY'DA OYNAYACAK OLMAK BÜYÜK MUTLULUK!
 
Galatasaray'ın büyük bir camia olduğuna vurgu yapan Oğuzhan, ''Bu transferim için hem Galatasaray'a hem de Manisaspor'a teşekkür ediyorum. Galatasaray forması giyecek olmak beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Bu transferden dolayı hayli mutluyum. Bir an önce o formayı giymek istiyorum.'' dedi. Daha önce U19 Milli Takım'da görev aldığını söyleyen genç oyuncu, ''Galatasaray forması altında iyi bir performans göstererek kendimi geliştirmek daha da iyi olmak için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

DROGBA, SNEİJDER VE BURAK ABİ BENİM İÇİN ŞANS!
 
Galatasaray'da kendisini müthiş bir ortamın beklediğini söyleyen Oğuzhan, ''Drogba, Sneijder, Burak abi ve diğerleri... Gerek Türkiye gerekse yurt dışında tanınmış böylesine önemli oyuncularla aynı çatı altında olmak benim için büyük bir şans olsa gerek. Onların tecrübelerinden yararlanmak için büyük çaba göstereceğim. Çok heyecanlı ve bir o kadar da gururluyum''. dedi.

Haber: Ertan SÜZGÜN

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!