comScore

Galatasaray Galatasaray

Aydın hastanede konuştu; 'Zemin...'

27 Ocak 2014, Pazartesi 13:43

Galatasaray'ın geçirdiği talihsiz sakatlık nedeniyle sezonu kapatan oyuncusu Aydın Yılmaz, hasta yatağında konuştu.

Galatasaray'ın Elazığspor ile oynadığımücadelede sezonu kapatan Aydın Yılmaz, tedavi gördüğü hastanede açıklamalarda bulundu. Aydın,sakatlığının zemin nedeniyle gerçekleştiğini düşündüğünü belirtirken, tekrar sahalara döneceği tarihin ise belli olmadığını söyledi.

İşte AydınYılmaz'ın sözleri...
"Öncelikle herkese, çok teşekkür ediyorum. Özellikle takım arkadaşlarıma, taraftarlarımıza, beni abisi,kardeşi gibi görüp geçmiş olsun mesajı gönderen herkese teşekkür ediyorum. Futbolun içinde olan şeyler, daha önce de böyle büyük bir ilk sakatlığımolmuştu. Bu da olacakmış. Önemli olan bu sakatlıktan daha da güçlü bir şekilde dönmek benim için..."

"Zemin nedeniyle oldu diye konuştuk vebüyük ihtimalle de öyle. Sahanın heralde büyük payı vardı sakatlığımda. Bu sahalarda da oynuyoruz. Bu ilk değil, ben de son olmayacağım. İnşallah busahaların önüne geçeriz ve Türk futbolu da daha iyi yerlere gelir."
"
"Şu anda kesin bir şey yok. Ayağımda kırık olduğu için önce onuniyileşmesini bekleyeceğiz. Biraz da bana bağlı. En kısa sürede sahalara dönmek istiyoruz.

"Serdar benim çocukluk arkadaşım. Millitakımlardan beri beraberiz. Galatasaray'da da beraber çalıştık. Onun da bir suçu yok,çok üzüldü. Ben de bir arkadaşım bunu yaşasa çok üzülürdüm."

"İzleme fırsatı buldum ve çok duygulandım gerçekten. Sağolsunlar her fırsattayanımda olduklarını gösterdiler. İnşallah onlar da başarılar yakaladığında ben daha da sevineceğim."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!