comScore

Galatasaray Galatasaray

Aslan, Antep'te 2 puan bıraktı..

26 Ocak 2014, Pazar 20:56

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Galatasaray, Gaziantepspor'a konuk oldu.

Golcü oyunculardan Burak Yılmaz'ın bulunmadığı maçta, sarı kırmızılı teknik adam Roberto Mancini, Gaziantepspor karşısına, Muslera, Melo, Selçuk İnan, Sneijder, Drogba, Umut Bulut, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Eboue, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu ilk 11'i ile çıktı. İtalyan teknik dörektör, sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Gökhan Zan'ın yanı sıra Gaziantep'te sağlık kontrolünden geçen Chedjou'yu kadroya almadı.
 
Galatasaray'da lisansları henüz çıkartılmayan yeni transferler Alex Telles ve İzet Hajrovic ile sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Gökhan Zan'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Burak Yılmaz ile Albert Riera Gaziantep'e getirilmedi. Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Armindo Bruma ve Aydın Yılmaz da kadroda yer almazken, devre arası transfer çalışmaları kapsamında takıma katılan Salih Dursun ve Umut Gündoğan, isimlerini 22 kişilik kadroya yazdırdı.
 
Kamil Ocak Stadı'nda, kale arkasında kendilerine ayrılan bölümü dolduran Galatasaraylı taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadı. Gaziantep'in yanı sıra İstanbul ve çevre illerden gelen taraftarlar, karşılaşmadan saatler önce stada giriş yaptı.
 
Sergen Yalçın yeniden takımın başında çıktı, Aslan'a çelme attı
Devre arası kampında antrenmanlara çıkan ve kamp bitiminde İstanbul'a giden Sergen Yalçın, yaklaşık 10 gün süren çalışmaların ardından Gaziantepspor ile çalışmayı kabul etti. Takımdan ayrılan futbolcuların yerini doldurmakta zorluk çeken Yalçın, iki gün önce transfer edilen Muhammet İldiz ve Birol Hikmet'i kadroya dahil etti. 
 
Yeniden takımının başına geçen Yalçın, Galatasaray karşısına, Karcemarskas, Şenol Can, Medunjanin, Turgut Doğan Şahin, İbrahim Akın, Kemal Tokak, Serdar Özbayraktar, Stankevicius, Binya, Mustafa Durak, Cenk Tosun 11'i ile takımını sahaya çıkarttı.
 
Gaziantepspor karşısında başarılı sonuçlar alarak dikkat çeken çiçeği burnunda teknik adam Sergen Yalçın, şampiyonluk parolası ile yola çıkan Galatasaray'a çelme atarak, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı.
 
Bu arada maç öncesi Gaziantepsporlu taraftarlar, "Şampiyonluk istiyoruz" yazılı büyük pankart açtı.
 
Gaziantep: 0 - Galatasaray: 0 

Stat: Kamil Ocak
 
Hakemler: İlker Meral, Cem Satman, Hakan Yemişken
 
Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol Can, Medunjanin, Turgut Doğan Şahin, İbrahim Akın, Kemal Tokak, Serdar Özbayraktar, Stantevicius, Binya, Mustafa Durak, Cenk Tosun
 
Galatasaray: Muslera, Melo, Selçuk İnan, Sneijder, Hakan Balta, Semih Kaya, Eboue, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu, Drogba, Umut Bulut

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!