comScore

Galatasaray Galatasaray

Cimbomdan Kartal'a 2. transfer çalımı!

07 Ocak 2014, Salı 19:32

Galatasaray'ın Veysel Sarı'nın ardından Beşiktaş'ın ilgilendiği Umut Gündoğan'ın transferi için Bucaspor ile anlaştığı iddia edildi.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor, Süper Lig ekiplerinin peşinden koştuğu orta saha oyuncusu Umut Gündoğan'ın transferi konusunda Galatasaray'la prensip anlaşmasına vardı. Galatasaray'ın, Bucaspor'a Umut için 550 bin Euro ve bir futbolcu teklif ettiği öğrenildi.

Sarı lacivertliler, Galatasaray'dan paranın yanı sıra Ankaraspor'da kiralık olarak forma giyen sol kanat oyuncusu Serdar Eylik'i istiyor. Transfer önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Futbola Belçika'da başlayan 24 yaşındaki Umut, 2007'de Gençlerbirliği'ne transfer oldu. Fethiyespor'da da kısa dönem oynayan gurbetçi futbolcu Bucaspor formasıyla 50 maçta 6 gol attı.

Bucaspor forması giyen Umut Gündoğan ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği iddia ediliyordu.

ÖMER DE GİDİYOR

Bucaspor, transfer gündemini uzun süredir meşgul eden Ömer Kahveci konusunda da Kayserispor'la son pazarlıkları yapıyor. Kurmaylar, Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma'yla Antalya'da sık sık görüşüyor. Sarı lacivertlilerde forma şansı bulamayan Mehmet Sak'ın ise Adanaspor'la anlaştığı iddia edildi.

Kaynak: DHA


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!