Devre arası transfer döneminde stoper transferi de gerçekleştirecek olan Galatasaray için İtalya'dan sürpriz bir iddia geldi.
Sarı kırmızılı takımın Bologna'nın 21 yaşındaki Danimarkalı stoperi Frederik Sörensen ile ilgilendiği iddia edilirken, transferdeki rakiplerinin ise Wolfsburg ve Everton olduğu belirtildi.
Aynı sitede Galatasaray'ın Alex Telles ile doldurmayı planladığı sol beke Inter'den Alvaro Pereira'yı düşündüğü ancak bu transferdeki önündeki engelin Marsilya olduğu ifade edildi.
GENÇ VİKİNG!
Galatasaray için yazılan Danimarkalı futbolcu ise henüz 21 yaşında 1,93 boya sahip olan Frederik aynı zamanda sağ bekte de oynayabiliyor.
2010 yılında ülkesinden Juventus'un yolunu tutan genç isim burada tutunamayınca 2012 yılında Bologna'ya satıldı ve şu anda bonservisinin 5 milyon euro civarında olduğu belirtiliyor.
Bu sezon takımıyla 10 maça çıkan Viking'in takımıyla da 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
Kaynak: Fotospor

