Daha önce Premier League'den Hull City ve Hollanda Eredivisie'den birkaç kulübün ilgilendiği iddiaları çıkan Nordin Amrabat hakkında bu kez menajeri Barry Thomas konuştu.
''BELÇİKA VE HOLLANDA'' DEDİ
''Ajax Showtime''a konuşanBarry Thomas, Faslı oyuncunun ayrılacağının sinyallerini verirken, ''Nordin ile ilgilenen Hollanda ve Belçika'dan birkaç kulüp var. Ancakşuana kadar ilgilenen kulüplerin Galatasaray ile temasa geçmedi, bize de bu yönde birbilgi gelmedi'' ifadelerini kullandı.
Amrabat'ın kiralık olarak da gidebileceğininsinyalini veren menajer Thomas, ''Transfer dönemi resmi olarak henüz açılmadı. Neler olacağını görmemiz için beklememiz gerekiyor. Bence kiralama dabir opsiyon olabilir.
MANCINI DE GÖZDEN ÇIKARDI
Yabancı sınırlaması nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan teknik direktör Roberto Mancini'nin de gözden çıkardığı isimlerin başında Nordin Amrabat geliyor. İtalyan hoca göreve geldiği günden bu yana Spor Toto Süper Lig'de oynanan maçların hiçbirinde Nordin Amrabat'ı 18 kişilik kadroya dahill etmedi. Amrabat, Mancini döneminde ligde süre almazken, Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 5maçta forma giyip sadece 194 dakika sahada kaldı.

