Galatasaray Basın Sözcüsü ŞükrüErgün, İtalyan ekibi Juventus karşısında kazanılan zaferden dolayı çok mutlu olduklarınıbelirtti.
Şükrü Ergün: “Bu galibiyet sporcuların ve muhteşem taraftarın eseridir. Çok güzel bir takım ruhu oluştu. Maksatlı spekülasyonlarkarşısında yapabileceğimiz tek şey içimize dönerek kenetlenmekti. Juventus karşısında alınan sonuçla dabuna en güzel cevabı verdiğimizi düşünüyorum” dedi. Ergün, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda 16 AralıkPazartesi günü çekilecek kurada kiminle eşleşmek istediklerine ilişkin olaraksa, “Barcelona veya BayernMünih çıkmasın. Manchester United veya Borussia Dortmund bizim için daha iyi olur” diye konuştu.
Fikret Orman'a gönderme
Ergün, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın “Bizim stadımız Türk Telekom Arena gibi olmayacak” açıklaması içinse, “Tabiat şartlarıyla her zaman baş etmek mümkünolmuyor. Umarım haklı çıkarlar, umarım onların statlarında bu tür şeyler yaşanmaz. Umarım onlar da Şampiyonlar Ligi'nde yarışırlar statlarının nehalde olacağını görme şansını yakalarlar” dedi.
Fenerbahçeli ve Galatasaraylı futbolcuların sosyal medya üzerinden paylaştıkları fotoğraflarlabirbirlerine yaptıkları göndermeler için de, “Bunlar işin tabiatında var. Taraflar düzeyli olarak birbirleriyle dalga geçiyorlar. Bunda ne var ki.Yeter ki hakaret olmasın, kişiselleşmesin” ifadelerini kullandı.

