comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'nin transfer planı belli!

30 Kasım 2013, Cumartesi 11:52

Başkan Ünal Aysal ile bir araya gelen İtalyan teknik adam, "Kadro derinliğimiz yok. Bu takıma yerli-yabancı 6-7 oyuncu lazım. Yabancı kontenjanı da büyük sorun. Ligde başka Avrupa'da başka kadro ile oynuyorum" dedi

Şampiyonlar Ligi'nde 10 kişi kalan Real Madrid'e dirençsiz bir oyun sonrasında 4-1 mağlup olan Galatasaray'da tepkilerin odak noktalarından biri olan teknik direktör Roberto Mancini, İstanbul'a dönüşte Başkan Ünal Aysal ile bir araya geldi. Takımın genel durumu hakkında bilgi veren Roberto Mancini, kadro derinliklerinin olmadığından yakınarak "Bu takıma 6-7 oyuncu lazım" dedi. Bu kadro yapısıyla istediği taktik anlayışı uygulamasının çok zor olduğunu ifade eden İtalyan teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: 

"Kadro derinliğimiz olmadığı gibi yabancı kontenjanı nedeniyple ligde başka, Avrupa'da başka kadro ile mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bu da işimizi güçleştiriyor. Takımda özellikle sol bek ve kanat oyuncusu sıkıntısı var. Buna öncelik vermemiz gerekir. İstediğim taktik anlayışı oturtmam için kadro yapısının düzeltilmesi gerekiyor. 
Futbolcular arasında da arkadaşlık sınırlı düzeyde. Aralarında iletişim problemi var. Ben de yeni olduğum için sıkıntıları yeni yeni analiz edebiliyoruz. Devre arasında eksiklerimizin giderilmesi için transfer yapmamız gerekiyor." Mancini'yi dikkatle dinleyen Başkan Ünal Aysal'ın, sorunların çüzümünde kendisine maksimum düzeyde yardığımcı olmaya çalışacağını ve ocak ayındaki ara transger dönemini en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi. 

Mancini'nin yüzü gülmüyor

Sıkıntılı bir dönem geçiren Mancini, takımının maç içindeki değişen performansını anlamakta güçlük çektiğini söyledi. 

Kaynak: Takvim

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!