comScore

Galatasaray Galatasaray

Brezilyalı isim yeniden G.Saray'a yazıldı!

29 Kasım 2013, Cuma 14:36

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği belirtilen Brezilyalı genç orta saha oyuncusu Wellington'un, sarı-kırmızılı kulüple ismi tekrardan anılıyor.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği belirtilen Brezilyalı orta saha oyuncusu Wllington'a, Inter'in talip olduğu belirtildi.

A Bola'nın haberine göre, Sao Paulo'nun yetenekli ismi ile Galatasaray'ın da ilgilenmekte olduğu öne sürüldü. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun ise kulübünden ayrılarak kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği kaydedildi.

Galatasaray, yaz transfer döneminde genç oyuncu için istenilen ücreti ödemeyi kabul etmiş, fakat Brezilyalı ile anlaşamadığı için bu transfer gerçekleşememişti.

INTER DEVREDE

Serie A'da şampiyonluk hedefleyen Inter ise, yeni başkanı Erick Thohir'in yönetiminde transfer çalışmalarına başladı. İtalyan ekibin Wellington için 5 milyon euro ödemeye hazır olduğu belirtildi. Brezilyalı oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi Haziran 2015'te sona erecek. Genç oyuncunun sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunuyor.

Wellington, Sao Paulo forması altında bu sezon toplamda 35 maça çıkarken, bunların 26 maçında 90 dakika forma giyerek istikrarlı bir görüntü çizdi.
 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!