comScore

Galatasaray Galatasaray

Ünal Aysal'dan flaş sözler! "Bırakırım"

29 Kasım 2013, Cuma 05:36

Galatasaray'ın ligde Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde kalması ve Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar beklenen başarıyı gösterememesi Ünal Aysal'ı başkanlığı bırakma noktasına getirdi.

Ünal Aysal'ın tarihi bir kararın eşiğinde olduğu ortaya çıktı... Galatasaray'ın ligde Fenerbahçe'nin 9 puan gerisinde kalması ve Şampiyonlar Ligi'nde şu ana kadar beklenen başarıyı gösterememesi Ünal Aysal'ı başkanlığı bırakma noktasına getirdi. Son 2 yılda ligde kazanılan şampiyonluk ve Devler Ligi'nde geçen sezon çeyrek finale yükselmelerine rağmen Fatih Terim'in gönderilmesi eleştiri oklarını Başkan Ünal Aysal'a yöneltti. Üst üste alınan başarısız sonuçlardan sonra köşeye iyice sıkışan Başkan Aysal'ın yakın çevresine, "Ne yapsam kimseye yaranamıyorum.

Herkes benim üzerime geliyor. Bugüne kadar Galatasaray için yaptıklarım ortada. İşler istediğim gibi gitmez ve böyle devam ederse görevi bırakabilirim. Çünkü artık bu işten iyice sıkıldım" dediği öğrenildi. Aysal kendine muhalif olan camianın önde gelen isimlerinin ve yönetimine almadığı eski yöneticilerinin 2014 Mayıs ayında seçim olması gerektiğini söylemelerine rağmen Aysal 2016'dan önce seçim olmayacağını sayısız kez tekrarladı.

Ancak Başkan Ünal Aysal'ın 2016'yı beklemeyebileceği ve özellikle ligdeki Kasımpaşa ve Şampiyonlar Ligi'ndki Juventus ile oynanacak maçların sonuçlarına odaklandığı gelen bilgiler arasında.

Galatasaray'ın özellikle Avrupa kupalarına veda etmesi halinde Ünal Aysal'ın görevi bırakacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.

Bir süre önceye kadar haftanın en az 3 günü medyaya açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Ocak ayına kadar konuşmama kararı aldığı belirlendi. Başkan Ünal Aysal'ın yakın çevresine ayrıca "Ben ve ekibim Galatasaray'da büyük işler yaptık ve büyük krizler atlattık. Eğer işler böyle gitmeye devam ederse bırakırım ve seçime giderim" dediği gelen bilgiler arasında.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!