comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini'nin saç baş yoldurtan hataları

28 Kasım 2013, Perşembe 09:37

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Real Madrid karşısında yaptığı hatalarla saç baş yoldurdu.

Roberto Mancini, Ronaldo'suz ve 64 dakika 10 kişi oynayan Real Madrid karşısında kaybetmek için her şeyi yaptı. 500 milyon Euro'luk Manchester City ile iki yıl gruptan çıkamayan İtalyan hoca, yine saç baş yoldurttu

Madrid'e gitmeden mağlubiyeti kabullenen ve Juventus'un gruptan çıkma şansı yüzde 80 diyerek, Real Madrid maçından puan alacağına önce kendisi inanmayan Mancini, oyuncularını da doğal olarak motive edemedi. 10 kişi kalan Real Madrid'den dökülen G.Saray savunması 3 gol daha yedi.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atan Burak Yılmaz'ı kulübeye çekip geldiği günden bu yana lig maçlarında şans vermediği tecrübesiz Bruma ve gözden çıkardığını iki aydır kadroya almayarak belli ettiği Amrabat'ı onbirde sahaya süren İtalyan teknik adam, 10 kişilik Real Madrid karşısında adeta 9 futbolcuyla mücadele etti.

ERAY'DA BOŞUNA ISRAR

Kaleci Muslera'yı riske etmeyerek kadroya almayan Roberto Mancini, takımın 4. Kalecisi kabul edilen genç Eray'daki ısrarını sürdürünce farklı mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Eray'dan daha tecrübeli olan Ufuk Santiago Bernabeu'da kulübede otururken, 10 yıldır G.Saray forması giyen Aykut Erçetin İstanbul'da bırakıldı.

Sivasspor maçında ilk 20 dakikada gördüğü iki sarı kartla oyundan atılan Dany'yi yine sol bekte sahaya süren Roberto Mancini, önceki gün basın toplantısında yanında oturan ve mevcut alternatifler arasında sol bekte en iyi performansı veren Riera'ya da şans tanımadı. İspanyol futbolcu, rakip Real Madrid farkı bulunca oyuna girdi.

58 GÜN GEÇTİ HALA "YÜRÜYORLAR"

Galatasaray'ı teslim aldığında takımın kondisyonunu düşük bulan Roberto Mancini'nin dün sahaya sürdüğü takım aradan geçen 58 güne rağmen özellikle ikinci yarıda 10 kişilik rakip karşısında sahada yürüdü. Mancini'nin "Riske girmek istemiyorum" dediği Sneijder'i ise Real Madrid skoru 3-1 oyuna getirdikten sonra aldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!