comScore

Galatasaray Galatasaray

Mancini geleneği sürdürecek mi?

27 Kasım 2013, Çarşamba 14:37

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşılaşacak Galatasaray'da Roberto Mancini'nin Devler Ligi'ndeki Bruma geleneğini sürdürüp sürdürmeyeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile oynayacağı karşılaşmaya nasıl bir kadro ile çıkacağı merak konusu olurken, Roberto Mancini'nin en çok Bruma tercihi merak ediliyor.

Yabancı sınırlaması nedeniyle Spor Toto Süper Lig'deki maçlarda zaman zaman kadroya alınmayan ve son oynanan Sivasspor maçında da tribünde olan Bruma için Roberto Mancini'nin, Şampiyonlar Ligi'ndeki geleneği sürüdrüp sürdürmeyeceği merak konusu olmayı sürdürüyor.
Portekizli genç oyuncu Mancini tarafından Süper Lig'de zaman zaman kadroya alınmasa da Devler Ligi'nde Galatasaray'ın oynadığı 4 karşılaşmada da forma şansı bulurken, Mancini döneminde oynanan Juventus ve iki Kopenhag maçında da 90 dakika sahada kaldı.

İSPANYOLLAR'A GÖRE BRUMA SAHADA

İspanyol medyasının önde gelen ve Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen gazeteleri AS ve Marca da Galatasaray'ın 11'i konusunda bir ortak görüşte birleşti. İki gazete de muhtemel 11'lerinde Bruma'ya yer verdi.




ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!