comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Krasic: 'Frene basmadan virajı dönmek gibi...'

25 Kasım 2013, Pazartesi 16:38

Sezon başında Fenerbahçe'den kiralık olarak Bastia'ya kiralanan Milos Krasic, kısa bir röportaj verdi. Fransa'da geçirdiği günler ve alışma periyodu ile ilgili konuştu.

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Bastia'ya kiralık olarak katılan Milos Krasic, 14. haftada ıynadıkları ve 1-1 sonuçlanan Sochaux mücadelesi sonrasında bir röportaj verdi. Fransa'nın kuzeydoğusundaki Corsica Adaları'nda bulunan Bastia şehrine adapte olma süreci ile ilgili konuşan Sırp oyuncu, yavaş yavaş 2 sene önceki performansına geri döndüğünü ifade etti.

İşte Krasic ile yapılan o röportaj...
"Sochaux ile 1-1 berabere kaldınız. Bu seni ne kadar üzdü?"

"Bastia 3 puan şansını kaçırmışken ben nasıl mutlu olurum. Onlardan çok daha iyi oynadık, ancak 74. dakikada saçma bir gol yedik"

"Kariyerin boyunca çok fazla kulüp ve ülke değiştirmiş biri olarak, Fransa'ya çabuk alışabildin mi?"

"Fransa'ya ilk kez geliyorum. Benim için frene basmadan virajı dönmek gibi oldu. Ofansif ve defansif açıdan eşit sorumluluklar var, bunu öğrendim. Daha büyük ücretler ve daha iyi karakterler için daha çok zorunluluklar olduğunu öğrendim. Şu anda önemli bir dönüm noktasındayım. Cesurum, tabii ki, daha öndeki formuma geri döndüğümü hissediyorum. Sezonun ikinci yarısında da daha güçlü olmayı umuyorum"

"Bastia ile geride kalan maçlar sonucunda Avrupa için mi savaşmayı düşünüyorsunuz"

"İlk olarak ligde kalmaya odaklandık"

"Bu sizin ana amacınız mı?"

"Sanırım ligin yarısından fazlasının amacı bu, Bastia da dahil..."

"Peki siz çoğundan iyi misiniz?"

"Eğer öyle diyorsanız, öyledir"

"Hücum, defanstan daha mı değerli sizin takıma göre?"

"Biz kesinlikle böyle düşünüyoruz"

"Bastia şehri için ne düşünüyorsun?"

"Fenerbahçe'den kiralık olarak buraya gelmeyi seçtiğimde, baktım ve yaşamak için güzel bir şehir olduğuna karar verdim. Bastia, 2 sezon önce düşüş yaşadığım seviyeye gelmek için aradığım şehirdi. Tesadüf olarak da, stadyum Sırplara alışık. Dzajic, Pantelic, Jestrovic ve Drognjak gibi isimler futbol ikonları olmuş burada. Yani, Corsica'da bir Sırp olmak güzel..."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!