comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli yıldız:'Birisinin ayağını kırmadıkça...'

25 Kasım 2013, Pazartesi 12:37

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yıldızı Michal Kadlec, sarı lacivertli takımda forma giyememesi konusunda açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Michal Kadlec, ülke basınına çok çarpıcı bir röportaj verdi.

Sarı lacivertli ekipte yabancı sınırlaması nedeniyle kadroya giremeyen Çek yıldız, ülkesinde verdiği röportajda "Birisi ayağını kırmadıkça kadroya girme şansım yok" diyerek ilginç sözler sarfetti.

Hakkında çıkan transfer söylentilerini yanıtlayan Kadlec, "Kimse bana gelip transfer tekifi yapmadı. Bu iddialara çok şaşırdım. Sezon sonuna kadar beklemek istiyorum" dedi.

Yabancı kontenjanı nedeniyle maçları zaman zaman televizyondan izlemek zorunda kaldığını dile getiren Kadlec, "Bazen maçları televizyondan izliyorum. Böyle olduğu için üzgünüm. Sağlık konusunda bir sıkıntım yok" şeklinde konuştu.

Kadroya girip giremeyeceği ile ilgili bir fikri olmadığını söyleyen başarılı savunmacı, "Teknik kadroya oynayıp oynayamayacağımı sordum. Ve bana bakıp hiçbir şey söylemediler. Avrupa'yla kıyasladığınızda burada işler biraz daha farklı. Gelecek haftalarda Türkiye Kupası maçları olacak, umarım benim için de fırsat olur" dedi.

Yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye transfer olduğu için pişman olup olmadığı sorusuna ise, "Geriye dönüp baktığımda pişman değilim. Neler olacağını göreceğiz. Muhtemelen yazın da burada kalacağım ve direneceğim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sporx


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!