comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe herkesi yalanladı ama onu es geçti

25 Kasım 2013, Pazartesi 11:38

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, kamuoyunda çıkan transfer haberlerini sektirmeden yalanlarken Rafael van der Vaart iddialarına sessiz kalması manidar karşılandı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Ocak ayı transfer dönemine yaklaşılırken kamuoyunda çıkan bazı haberleri yalanlamaktan çekinmezken Rafael van der Vaart dedikodusunda sessiz kaldı.

Devre arasında 10 numara bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe'nin, Almanya Bundesliga'da forma giyen Rafael van der Vaart'ı kadrosuna katacağı iddia edildi.

Sarı lacivertli kulübün, gazetelerde çıkan transfer dedikodularını resmi internet sitesinden yaptığı açıklamalarla yalanlarken Hamburglu Van der Vaart hakkında ortaya atılan iddialar hakkında herhangi bir açıklama yapmaması dikkatlerden kaçmadı

Fenerbahçe sitesinden daha önce yapılan açıklamalarda "Yaklaşan transfer dönemi öncesinde kamuoyunun bu tür transfer haberlerine itibar etmemesini ve doğru bilgi edinmek adına transfer gelişmelerini kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmesini rica ederiz" ifadelerine yer verilmişti.

KISA SÜRE ÖNCE YALANLANAN İSİMLER!
Mevlüt Erdinç
Arjen Robben
Kevin Kampl
Tarık Çamdal
Oscar Cardozo
Manuel Fernandes

YALANLAYIP TRANSFER EDİLENLER

Öte yandan Fenerbahçe'nin tüm yalanlamalarına rağmen, daha önce de "transfer etmeyeceğiz" dediği halde kadrosuna kattığı oyuncuların listesi bir hayli kabarık.

Sarı lacivertli kulüp Ariel Ortega, Roberto Carlos, Daniel Güiza, Mehmet Topuz, Maldonado, Kezman, İlhan Parlak, Can Arat ve Kemal Aslan gibi isimleri de transfer etmeden önce yalanlamıştı.

Fenerbahçe son olarak sezon başında kadrosuna kattığı Alper Potuk'u uzun süre transfer etmeyeceğini iddia etmiş ancak Eskişehirsporlu oyuncuyu kadrosuna katmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!