comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Dirk Kuyt'tan özel bir teşekkür! Peki kime?

24 Kasım 2013, Pazar 22:38

F.Bahçe'nin Antalyaspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından Dirk Kuyt açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız, Fenerbahçe sağlık ekibine özel bir teşekkür yolladı.

Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından Dirk Kuyt açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız, Fenerbahçe sağlık ekibine özel bir teşekkür yolladı.

Maçtan 2 gün önce kendisini iyi hissetmediğini ifade eden Kuyt, "Fenerbahçe'ye her zaman her şeyimi vermeye çalışıyorum. Sağlık ekibimize çok teşekkür ediyorum. Bütün ilgi sahadaki 11 oyuncuda ama aslında arka tarafta çok büyük ve profesyonel ekip var. Maçtan 2 gün önce kötüydüm ve oynayamayacağımı düşünüyordum ancak sağlık ekibimiz elinden geleni yaparak beni maça sağlıklı bir şekilde yetiştirdi." dedi.

"EMENIKE'Yİ DE TEBRİK EDERİM"

Soyunma odasına beklenmedik bir skorla gittiklerini ifade eden Kuyt, "İlk yarı bittiği zaman hayal kırıklığına uğradık, ilk yarı 5-6 olabilirdi. İkinci yarıda sıkıntı yaşadık ama oyununun son bölümünde iyi bir reaksiyon göstererek sahadan galibiyetle ayrıldık. Ben total futbol ile büyüyen biriyim. İlk golde bunu iyi yaptık ancak daha sonra beraberce iyi şeyler yapamadık. Saha içerisindeki 11 önemli değil, tüm takım çok önemli. Emenike genel olarak bu tarz asistleri seviyor, daha önce de yapmıştı. Takım olarak ona da bir teşekkür etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!