comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den derbi bileti açıklaması!

06 Kasım 2013, Çarşamba 19:37

Fenerbahçe'nin Pazar günü oynayacağı Galatasaray maçının biletlerinin kısa sürede tükenmesine isyan eden sarı lacivertli taraftarların isyanına kulüp yetkilileri yetişti.

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesinen yaptığı açıkalamayla Galatasara derbisi biletlerinin satışını durduklarını ifade ettiler.

Pazar günü oynanacak derbinin biletleri kongre üyelerinin satışına sunulurken kısa süre içerisinde biletlerin tükenmesi sarı lacivertli taraftarların tepkisine neden olmuştu.

Sosyal medya üzerinden de kulübe tepki gösteren taraftarlar, her derbide yaşadıkları bilet bulamama sorunu nedeniyle isyan etmişlerdi.

Bu gelişmelerin üzerine 7 Kasım'da Biletix üzerinden satış yapılmayacağını açıklayan Fenerbahçe Kulübü, yeni yapılacak düzenlemenin ardından satışa 8 Kasım'da devam edileceği ifade edildi.

İşte Fenerbahçe'nin yaptığı o açıklama;

10 Kasım Pazar günü Stadımızda oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray, Spor Toto Süper Lig karşılaşması için Kongre Üyelerimizden gelen yoğun talep üzerine bilet satışı için yeni bir düzenleme yapılacaktır. Bu sebeple 7 Kasım Perşembe günü Biletix üzerinden bilet satışı yapılmayacaktır.

Yeni düzenlemeden sonra ayrıntılar 7 Kasım Perşembe günü Resmi İnternet Sitemizden paylaşılacak olup, biletlerin satışına 8 Kasım Cuma günü devam edilecektir.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!