comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den G.Saray ve Trabzon'a tarihi davet

06 Ekim 2013, Pazar 09:36

Fenerbahçe Spor Kulübü, “Kurumsal Kaynak Yönetimi” sisteminin tanıtımıyla ilgili 10 Ekim'de düzenlemeyi planladığı basın toplantısına büyük gerilim yaşadığı Galatasaray ve Trabzonspor Kulübü başkanlarını da çağırma kararı aldı

Türkiye'de “Kurumsal Kaynak Yönetimi” sistemini ilk defa kullanan kulüp olan Fenerbahçe, konuyla ilgili 10 Ekim Perşembe günü bir bilgilendirme toplantısı yapacak.

Uzun süredir kurumsallaşma için büyük mesai ve para harcayan sarı-lacivertliler, bu sistemi Futbol Federasyonu ve tüm kulüplerle ücretsiz olarak paylaşmak için de önemli bir adım attı. Bu çerçevede perşembe günü Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, ekonomistler ve gazetecilerin yanısıra Süper Lig kulüplerinin başkanları da davet edildi.

3 Temmuz sürecinde Galatasaray ve Trabzonspor ile birçok kez karşı karşıya gelen sarı-lacivertliler buna rağmen bir ayrım yapmayarak iki kulüp başkanını da çağırma kararı aldı. Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için kişiye özel davetiyeler hazırlandı. Hafta içinde iki başkana da bu davetiyelerin ulaşacağı bildirildi.

Aysal ve Hacıosmanoğlu davete iştirak ederlerse Türk Futbolu'nda uzun bir süredir devam eden gerginlikler azalacak, belki de yeni bir sayfa açılmış olacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!