comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Uslu, Galatasaray'a gönderme yaptı

06 Ekim 2013, Pazar 02:36

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Mahmut Uslu, Beyaz TV'ye verdiği özel röportajda sarı lacivertli kulübün ezeli rakibi Galatasaray'a yönelik zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Mahmut Uslu, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol Programı'na çok özel açıklamalar yaptı. Kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlarla gündemi değerlendiren Mahmut Uslu, ilk olarak 3 Temmuz sürecinin sonrasında sarı lacivertli kulübün güzel günler göreceğine ilişkin umutlu olduğunu dile getirdi.

Uslu, "Bence her şey daha iyi olacak. Önemli olan birliktelik. 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi birlikteliklerini devam ettirmeliler. Fenerbahçe çok büyümüştü. Bir takım şeyler oldu. Bunlar geçici şeyler. Fenerbahçeliler mala sahip çıkarlar" dedi.

"FENERBAHÇE'Yİ KİMSE KÜME DÜŞÜREMEZ"

Fenerbahçe'nin bir alt lige düşürüleceği iddiaları ile ilgili olarak ise sarı lacivertli kulübün eski yöneticisi, "Kendi kendilerine yorum yapıyorlar. Hepsi yalan hepsi düzmece haberler. Kimse Fenerbahçe'yi küme düşüremez. UEFA'nın da buna yetkisi yok" ifadesini kullandı.

"SPK'DA HALKIN PARASINI ALMADIK"

Galatasaray'ın son yıllarındaki mali uygulamalarını da eleştiren Uslu, "Biz devlet eliyle stat elde etmedik, SPK'da oyunlarla halkın paralarını elinden almadık. Fenerbahçe kendi üyelerinin paralarıyla yaptı. 1907 tribününü bizler, karşı tarafı insanlar evlerini satarak kombine alarak yaptırdı. Fenerbahçe, Fenerbahçelilerle büyüdü. Ben bu kadar söylüyorum, altını da çiziyorum" diyerek sarı kırmızılı kulübün haksız rekabet sergilediğini savundu.

"FATİH TERİM TÜRK SPORUNDA SİMGEDİR"

Son olarak Galatasaray ile yolları ayrılan A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili görüşlerini aktaran Mahmut Uslu, "Fatih Terim'i çok severim. Türk sporunda önemli bir simgedir. Ona yapılanları konuşmak bana düşmez,o gerekli cevabı kendisi verir" diyerek sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!