comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Ersun Yanal özel hazırlıyor

02 Ekim 2013, Çarşamba 09:36

Ersun Yanal, bordo mavilileri, orta sahada özel olarak hazırladığı ikilinin yapacağı şok presle ilk yarım saatte oyundan düşürmeyi planlıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Spor Toto Süper Lig'in 7'inci haftasında oynayacakları Trabzonspor maçında sürprize hazırlanıyor.

Yanal, ligin geçtiğimiz sezon savunmada ve hücumdan dönen topları alma konusunda en başarılı oyuncuları olan Holmen ve Alper'i ilk 11'de sahaya sürecek. Bu ikili ile orta alanda şok pres yapacak sarı lacivertli teknik adam, baskılı bir oyun felsefesi ile rakibini sahasına hapsetmeyi planlıyor.

İleri üçlüde görev vermeyi düşündüğü Emenike, Sow ve Kuyt'ın da bu prese katılmasıyla rakibini ilk yarım saatte abandone etmek isteyen Yanal, dün izin verdiği futbolcularına bugünkü antrenmanda yükleme yapacak.

İki maçtır kadroya almadığı Holmen ile de hafta başında bir toplantı yapan sarı lacivertli teknik adam, İsveçli futbolcudan zorlu karşılaşmaya hazır olmasını istedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!