comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner: "İlk defa bu kadar.."

16 Eylül 2013, Pazartesi 22:38

FenerbahçE'nin Kasımpaşa karşısında bir gol bir asistle oynayan oyuncusu Caner Erkin, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de son haftaların formda ismi Caner Erkin, Kasımpaşa karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.
 
Erkin, maçın deyim yerindeyse gidip geldiğini ancak son dakika golünün kendilerine iyi geldiğini söyledi.
 
İşte Caner Erkin'in açıklamaları:
"Çok zor bir maçtı. Bu deplasmanda kazanmak çok önemliydi bizim için. Çok pozisyon verdiğimiz zamanlar oldu, çok pozisyon yakaladığımız zaman da oldu ama bence son dakika golü daha güzel oldu."
 
"İlk defa sol beki bu kadar uzun süre oynamaya çalışıyorum. Normalde benim için nerede oynadığım farketmiyor. Sağ - sol açık, sağ sol bek, heryerde oynayabiliyorum. Sol bekte bu kadar uzun süre oynayınca kendinize güven de geliyor. Bundan sonra daha da iyi oynamaya devam edeceğime inanıyorum."
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!