Fenerbahçe'nin CAS duruşmasında, 8 saat süren ilk gün duruşmasının ardından ikinci gün başladı.
UEFA tarafından Avrupa kupalarından 2 yıl men cezası alan ve CAS'abaşvuranFenerbahçe, ilkgünduruşmasının ardından ikincigünduruşması görülüyor. Bugün duruşma 09.45'te başladı.
Çarşamba sabah başlayan ve molalar dışında yaklaşık 8 saat süren duruşmanın ardından, bugün duruşma da akşam saatlerine kadar sürecek. Çarşamba günü son olarak dönemin Fenerbahçe yöneticisi Tamer Yelkovan CAS hakemlerine konuşuyordu. Bugün duruşma yine Tamer Yelkovan ile devam edildi. Yelkovan'ın konuşması ve ona gelen sorular sadece 10 dakika sürdü.
Bu sıralarda, Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçta şike yapılmadığına tanıklık yapacak olan dönemin İstanbul Büyükşehir Belediyespor futbolcusu İbrahim Akın CAS binasınagirişyaptı. İbrahim Akın'ın Lozan'a avukatıyla birlikte geldiği görüldü. Şu sıralarda tanıklardanDoğanErcan, Mehmet Şen vedöneminFenerbahçe kaleci antrenörü Murat Öztürk, CAS hakemleri tarafından dinleniyor ve çeşitli sorularayanıtveriyorlar.
Çarşambagünküduruşmada geneldeğerlendirme, usul ve esasa dair beyanlaryeraldı. Bugün ise UEFA'nın ceza vermesineneden olansöz konusu 4 maç (Fenerbahçe'nin oynadığı G.Birliği,İstanbulBB, Ankaragücü, Sivasspor)gündeme gelecek. Bu 4 maç için duruma göre 10 ila 15 arası tanıkdinleniyor.
Fenerbahçe'nin söz konusu maçlar için tanık sayısı 30'a yakın olan Fenerbahçe, çarşamagünüdavanın gidişatı nedeniyle CAS hakemleri ile anlaşarak bu sayıyı azalttı.
Fenerbahçe'nin CAS'a çıkaracağı tanıklar arasında Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz da olacak.
Bugün görülecek olan duruşmanın normal şartlarda Türkiye saati ile 21.45'te bitmesi planlanıyor. Ancak, duruşmanın durumuna göre saatin uzaması ya da kısalması da ihtimaller arasındayeralıyor
ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!