comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aykut Kocaman dediğini yaptı!

21 Ağustos 2012, Salı 18:04

Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçında deplasmanda Spartak Moskova ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın Rusya'nın başkenti Moskova'daki mezarını ziyaret etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spartak Moskova ile oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off maçı öncesine dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın anıt mezarını ziyaret etti. Fenerbahçe'nin deplasmanda Rus temsilcisi Spartak Moskova ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçı öncesi, öğle saatlerinde Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ile İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Türk edebiyatımızın "Mavi Gözlü Dev"i olarak da anılan Nazım Hikmet Ran'ı mezarı başında ziyaret ettiler.

Maç öncesi basın toplantısında kendisine "Nazım Hikmet Ran'ın mezarını ziyaret edecek misiniz?" sorusuna "İçimden gelen ses bunu yapmamı söylüyor. Şu ana kadar gidemedim. Yatıp kalkıp Spartak'ı izliyoruz oyunculara bir anekdot daha verebilmek adına. Önümde fırsat var. Bunu yapacağım" yanıtını vermişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!