comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Moskova'dan F.Bahçe'ye mesaj var

21 Ağustos 2012, Salı 12:34

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı efsane isim Roberto Carlos, Spartak Moskova öncesinde sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı otele gitti.

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından, Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Spartak Moskova maçı için Rusya'da bulunan Fenerbahçe'nin kampını ziyaret ederek Başkan, yöneticiler ve eski takım arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şampiyonlar Ligi Play-Off mücadelesinde Spartak Moskova ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin kamp yaptığı otele gelen Roberto Carlos, FB TV'ye yaptığı açıklamada Fenerbahçe'yi ve taraftarı asla unutmadığını söyledi. "FENERBAHÇE'YE BAŞARILAR DİLEDİM" Amacının dostları ziyaret etmek olduğunu belirten Roberto Carlos, "Aslında buraya dostlarımı, arkadaşları görmeye geldim. 2,5 sene boyunca Fenerbahçe forması giydim. Bu süre içerisinde hem çok güzel dostluklar edindim, hem de kaldığım ülkeyi tanıma fırsatım oldu. Bunun yanında Türkçeyi de öğrenmeye çalıştım. Sonuç olarak da benim içimde yer eden bir şehir ve takım olarak kaldı. Fenerbahçe'nin de buraya gelmesi kadar güzel bir şey olamazdı. Eski takımım ile aynı şehirde olmak beni mutlu etti. Gerçek dostlarımı burada gördüm. Aynı zamanda Spartak Moskova ile oynayacakları maç için başarılarımı diledim" diye konuştu.
"TECRÜBELERİMİ TAKIMA AKTARIYORUM" Futbolu bırakmasına rağmen, halen futbolun içerisinde yer aldığını söyleyen Carlos, "Şu an için takımımla birlikte Rusya'da geziniyoruz. Bir çalışma yürütüyoruz. Bildiğiniz üzere futbolu bıraktım. Takım içerisinde de hem hocamıza yardımcı oluyorum, hem de yönetimin içerisinde bulunup, tecrübelerimi takıma aktarıyorum" dedi. "SARACOĞLU'NDA OYNAMAYI ÇOK ÖZLEDİM" Fenerbahçe'yi ve Fenerbahçe taraftarını çok özlediğini dile getiren Brezilyalı yıldız, "Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; Kadıköy'de oynamak gibisi yok. En çok özlediğim şey de, Saracoğlu'nu dolduran o harika seyirci önünde futbol oynamak. En başta da dediğim gibi 2,5 senem geçti Fenerbahçe'de ve bunun sonucunda güzel dostluklar da edindim. Fakat taraftarımızın, Türk insanının size göstermiş olduğu o sevgi, o misafirperverlik ister istemez unutamadığınız anılarınız arasındaki yerini alıyor. Kulübün, tesislerin içerisindeki ortam ile oradaki o sıcaklık hayatım boyunca da benim hatırlayacağım şey olacak" şeklinde özlemini dile getirdi. "FENERBAHÇE'NİN GÜÇLÜ BİR TAKIM KURDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM" Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'nin yaptığı transferler hakkında da konuşan Carlos, "Fenerbahçe, her zaman olduğu gibi yine, yeni sezon öncesi kadrosuna çok önemli isimleri katarak, çok güçlendi. Ayrıldığım andan itibaren Fenerbahçe ile olan bağlantımı hiçbir şekilde koparmadım. Gerek maçları, gerekse de yeni transferleri olsun takip ediyorum. Ben 2012-2013 sezonu için Fenerbahçe'nin çok güçlü bir takım kurduğunu düşünüyorum. Ben bu sene Fenerbahçe'nin sadece yurt içindeki kupalara değil, yurt dışındaki kupalara da talip olması gerektiğini düşünüyorum. Bunun sebebi de gerek tesisleşme, gerekse de altyapıdaki çalışmalar olsun çok iyi ve sistemli bir işleyişe sahip. Bunun dışında taraftar için söyleyecek söz yok zaten. Onlar takımlarına her koşulda destek vermesini biliyorlar. Takım da kaliteli olduğuna göre Fenerbahçe'nin başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Benim de kalbim Fenerbahçe'yle" dedi.
"AZİZ YILDIRIM'A SEVGİM SONDUZDUR" Fenerbahçe'de geçirdiği 2,5 yıl boyunca Başkan Aziz Yıldırım'ın kendisine her zaman sevgi ile yaklaştığının altını çizen Roberto Carlos, "Başkan Aziz Yıldırım'ın geçirdiği süreçten dolayı üzgün, ama şu an aramızda olduğu için de çok mutlu olduğumu söylemek isterim. Hem ailesine, hem de kendisine yürekten sabır diliyorum. Kendisini tekrar takımla birlikte, takımın başında görmekten dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Burada kaldığım süre içerisinde de sevgisini benden esirgemedi. Aynı şekilde bu sevgi ayrıldıktan sonra da devam etti. Benim de kendisine karşı sevgim ve saygım sonsuzdur. Bundan sonra her zaman olduğu gibi Fenerbahçe'nin yanındayım" şeklinde konuştu. FENERBAHÇE TARAFTARINA CARLOS'TAN MESAJ Fenerbahçe taraftarı hakkında da konuşan Carlos, "Fenerbahçe taraftarına olan sevgimi bir kez daha belirtmek isterim. Çeşitli sosyal paylaşım ağlarından beni ne kadar çok özlediklerini, Fenerbahçe forması ile beni görmekten gurur duyduklarını söylüyorlar. Ben de onlara Fenerbahçe'de geçirdiğim 2,5 yılın benim için büyük bir gurur ve onur kaynağı olduğunu söylemek isterim. Fırsat bulduğum ilk anda İstanbul'a gelerek, eski takımımı ziyaret edip, o ortamı tekrar taraftarlarımızla yaşamak için elimde geleni yapacağım" diye konuştu. Roberto Carlos, son olarak bütün Fenerbahçelilerin ve Fenerbahçe camiasının Ramazan Bayramı'nı kutladığı sözlerine ekledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!