comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe Devler Ligi aşkına...

21 Ağustos 2012, Salı 07:34

GÜNÜN MAÇI | Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe, Rus temsilcisi Spartak Moskova'ya konuk olacak.

Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Fenerbahçe, Spartak Moskova'ya konuk olacak. Luzhniki Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson düdük çalacak. Atkinson'un yardımcılıklarını Peter Kirkup ve Stuart Burt yaparken; Stephen Child karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak. Zorlu mücadelenin ilave yardımcı hakemleri ise Michael Oliver ve Michael Jones. Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak mücadeleyi an be an Sporx Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz. Dilerseniz, twitter üzerinden yorumlarınızın sonuna sporxcanli hastaghini ekleyerek yorumlarınızın canlı anlatım sayfasında yayınlanmasını sağlayabilirsiniz. ÖNCE SAVUNMA Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spartak Moskova mücadelesi öncesinde yaptığı basın toplantısında savunma ağırlıklı bir takımla sahaya çıkacağının sinyallerini verdi. İlk hedeflerinin avantajlı bir skorla İstanbul'a dönmek olduğunu söyleyen Aykut Kocaman, sahaya çıkacak isimlerin maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi. MUHTEMEL 11'LER SPARTAK MOSKOVA Dikan
Makeev
Pareja
Sucy
Kombarov
McGeady
Carioca
De Zeeuw
Bilyaletdinov
Emenike
Welliton FENERBAHÇE Mert
Orhan(Gökhan)
Egemen
Yobo
Caner(Hasan Ali)
Mehmet Topal
Baroni
Selçuk(Alex)
Mehmet Topuz
Stoch
Kuyt

SAAT: 19.00
STAT: Luzhniki Stadı
HAKEM: Martin Atkinson
YAYIN: Star TV & Sporx Canlı Anlatım BELİRSİZ İSİMLER Kritik Spartak Moskova randevusu öncesinde Fenerbahçe'de eksik oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor. Sakatlıkları bulunan Volkan, Gökhan Gönül ve Hasan Ali üçlüsünden Volkan maç kadrosunda yer almazken; Gökhan Gönül ve Hasan Ali'nin durumları belirsizliğini koruyor. Henüz hazır olmadığı gerekçesiyle, Galatasaray ve Elazığspor maçlarına kulübede başlayan Milos Krasic'in ise bu karşılaşmaya da yedek kulübesinde başlaması bekleniyor. Öte yandan Aykut Kocaman'ın bu karşılaşmada Alex'i kulübede oturtacağı yüksek sesle konuşulmaya başlanan konulardan biri oldu. TOPAL & EMERY BULUŞMASI 1922 yılında kurulan ve 90. yılınu kutlayan Spartak Moskova UEFA takımlar sıralamasında 37.sırada bulunuyor. Başkanlığını Leonid Fedun, sportif direktörlüğünü eski oyunculardan Valery Karpin'in yaptığı Rus ekibini ise İspanyol teknik direktör Unai Emery Etxegoie yapıyor. Emery 2008-2012 yılları arasında Valencia'yı çalıştırırken burada Fenerbahçe'nin bu yıl yeni transferlerinden olan Mehmet Topal ile birlikte çalışmıştı. Kulübün başkanı Leonid Fedun ise Forbes'e göre dünyanın en zengin 133. kişisi konumunda. YENİ YAPILANMA Takımda yeni bir yapılandırmaya giden Emery takım kadrosuna Lyon'dan İsveçli Kim Kallström ve Vasco'dan Brezilyalı Romulo'yu kattı.
Spartak Moskova, 4. haftasına girilen Rusya Ligi'nde 9 puanla lider durumda yer alıyor. Rus ekibinin geçtiğimiz sezon en golcü oyuncusu 13 golle Emenike olurken, Moskova ekibi karşılaşmalarını 78 bin kapasiteli Luzhniki Stadı'nda oynuyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!