comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gördünüz mü Emenike'yi?

16 Ağustos 2013, Cuma 06:32

F.Bahçe Teknik Direktörü Yanal: "Gördünüz mü Emenike'yi? Her haliyle oynamaya hazır. Gelir gelmez faydalanabileceğiz. Bizim için bu en büyük avantaj olacak"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın keyfi, Emenike'nin performansıyla yerine geldi. Nijeryalı'nın idmanlarda takımın en hazır futbolcusu görüntüsü vermesi, hem Yanal'ı hem de ekibini sevindirdi.

Yanal'ın ekibiyle yaptığı sohbette, Cardozo'nun yerine kendisinin tercih ettiği oyuncu hakkında övgü dolu sözler sarf ettiği ve "Gördünüz mü Emenike'yi? Her haliyle oynamaya hazır. Gelir gelmez faydalanabileceğiz. Bizim için bu en büyük avantaj olacak" dediği bildirildi. Yanal'ın Cardozo'yu çok beğenmesine rağmen kamp yapmadan geleceği için gerçek performansına ocak ayında ancak ulaşabileceğinden vazgeçtiği öğrenildi.

FORM TUTMASI OCAK'I BULURDU

Yanal'ın "Cardozo'yu alsaydık, sezonun ilk yarısında ondan doğru dürüst yararlanamazdık. Çünkü Benfica'yla hiçbir hazırlık dönemi geçirmedi. Bireysel olarak yaptığı çalışmalar da yeterli olmazdı. Onun form tutması Ocak ayını bulurdu. Şimdi hazır Emenike'den çok daha fazla yararlanabileceğiz" ifadelerini kullandığı belirtildi.

KONYA'DA KUYT'IN YERİNE SAHADA

Emenike, idman performansıyla da sevindirdi. Verileri takımın en hazır oyuncusuyla aynı durumda olan Emenike'nin Konya'da 11'de oynama ihtimali yüksek. Holllanda Milli Takımı'nda sakatlanan Kuyt'ın yerine Nijeryalı, Yanal'ın ilk seçeneği.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!