comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin parmak çilesi

16 Ağustos 2013, Cuma 06:15

Arsenal rövanşı için vize alacak F.Bahçeli futbolcular ve teknik adamlar pazartesi, yönetici ve davetliler de salı günü İngiliz konsolosluğunun önünde parmak basmak için kuyruğa dizilecekler. Listede Yıldırım yok.

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde M.United'le eşleşen G.Saraylı oyuncular 2 gün boyunca konsolosluğun önünde kuyruk olup, vize almak için parmak izi vermişti. Bu çileli uygulama bu sene de F.Bahçe'nin başında.

Teknik imkanların her türlü denetime imkan tanımasına rağmen İngiliz Konsolosluğu'nun ‘parmak izi uygulaması' yapması Sarı-Lacivertli camiadan da büyük tepki gördü.

WORLD BRIDGE'YE GİDECEKLER

F.Bahçeli oyuncular ve teknik ekibin yanı sıra misafirler de bu uygulamaya maruz kalacak. Bunun için İngiliz konsolosluğuyla yapılan görüşmelerde bütün vize işlemlerinin tek günde bitirilmesi için anlaşmaya varıldı. Yapılan anlaşma uyarınca Şişli'deki World Bridge'ye pazartesi sabah saatlerinde F.Bahçeli futbolcularla birkaç yönetici ve teknik adam giderek vize için parmak izi verecekler. Bu işlemlerin sabah saat 09.00-11.00 arasında tamamlanması planlanıyor.

BAŞKAN YILDIRIM'IN VİZESİ DOLMAMIŞ

Ancak çile bununla da bitmiyor. F.Bahçeli diğer yöneticilerin ve misafirlerin vize işlemleri de öğleden sonraya sarkacak. 60 kişilik diğer grup ise öğlenden sonra saat 14.00-16.00 arasında vize işlemlerini yapacak. Başkan Aziz Yıldırım'ın ise İngiltere vizesi bulunması nedeniyle vize almasına gerek olmadığı öğrenildi. Yabancı oyuncuların bir çoğu da vizeleri olduğu için, bu uygulamanın dışında kalacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!