comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yanal Erkan dedi ama Aziz Yıldırım...

15 Ağustos 2013, Perşembe 11:19

Takıma yerli bir kanat oyuncusu katmak isteyen Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın Ersun Yanal'a Jimmy Durmaz ismini önerdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ın alınmasını istediği Erkan Zengin'i ilerleyen yaşı nedeniyle veto etti. Aykut Kocaman'ın listesinde de olan Gençlerbirliği'nden Jimmy Durmaz'ı önerdi.

Orta sahaya oyuncu arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de rota Başkan Aziz Yıldırım'ın isteğiyle Gençlerbirliği'nden Jimmy Durmaz'a çevrildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, alınmasını istediği Erkan Zengin'i veto eden Yıldırım'ın Yanal'a, görevden ayrılan Aykut Kocaman'ın transfer listesinde de ismi bulunan Jimmy Durmaz'ı önerdiği bildirildi.
Yıldırım'ın Yanal ile yaptığı görüşmede “Erkan 30 yaşında, Jimmy ise 23. Her sisteme ayak uydurabilecek bir oyuncu. Mesut Özil gibi. Erkan'ı alacağıma, daha maliyetli de olsa Jimmy'yi alırım. Tam bize göre bir futbolcu” diyerek bu transfer için yeşil ışık yaktığı, Yanal'ın da Yıldırım'ın bu önerisini makul bulduğu ifade edildi.

İsveç'te direkt oynuyor

Öte yandan Jimmy'nin menajeri Doğan Ercan, Yanal ile Yıldırım arasındaki bu diyaloğu doğruladı. Gençlerbirliği'nin onaylaması halinde bu transferin gerçekleşebileceğini belirtti.

Hem İsveç hem Türkiye pasaportu bulunan Jimmy, sol kanatta oynuyor. Yıldırım'la, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'ın iyi ilişkileri transferin önünü açıyor. Sözleşme fesih bedeli 2,5milyon euro olan Jimmy, İsveç Milli Takımı'nın da direkt oyuncusu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!