comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Carlos'tan Aziz Yıldırım'a ŞOK yalanlama

15 Ağustos 2013, Perşembe 06:47

Sivasspor'un teknik patronu Aziz Yıldırım'ın, “F.Bahçe'ye borcu vardı, onu istedim” açıklamalarından haberi olmadığını belirterek, “Fener'e borcum yok” dedi. Carlos, hedefini Devler Ligi olarak belirledi.

Sivasspor'un yeni Teknik Direktörü Roberto Carlos, kendisi ve Sivasspor ile ilgili hedeflerini Akşam'a açıkladı.

Sivasspor'a geldiği günden itibaren kendisine gösterilen ilgiye ve desteğe teşekkür ettiğini dile getiren ve bu ilgi ve desteğin önemli sorumluluklar getirdiğine dikkat çeken Brezilyalı teknik direktör, Sivasspor'u Avrupa Arenası'na taşıyacağı sözünü verdi.

SORUMLULUKTAN HİÇBİR ZAMAN KAÇMADIM

Sporculuk hayatında tüm zorlukların üstesinden gelmek için sorumluluktan kaçınmadığını, kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirdiğini ve başarının sırrının çok çalışmaktan geçtiğini sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, “Sorumluluk kesinlikle başarıyı getirir. Sporculuk hayatım boyunca sorumluluktan kesinlikle kaçmadım. Teknik Direktörlük hayatımda da sorumluluktan kaçmayacağım” dedi.

SİVAS'IN SİSTEMİ OLACAK

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'dan teklif geldiği zaman iki aylık süreç içerisinde düşünme fırsatı olduğunu ve bu sürede yapılması gerekenleri çok iyi çalıştığını da dile getiren Roberto Carlos, Sivasspor'un ligde kesinlikle kopyacı bir takım olmayacağını, hiçbir kulübün sistemini çalmayacağını söyledi. Carlos “Hiçbir kulübü taklit etmeyen Sivas'ın mantığını ve felsefesini ortaya koyan bir takım ortaya çıkarmak istiyorum. Kaliteyi güçle birleştiren ve herkesin oyun anlamında görevlerini bilen ve keyif alan bir sistem oluşturmaya çalışacağız. Sistem Sivas'a özgü olacak.Her yönüyle oyun düzeni ve oluşturulan sistemde Sivasspor imzası mutlaka olacak ve bu sistemle birlikte Sivasspor tarih yazacak. Güç ve kalitenin buluştuğu bir sistem ile yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

TEK LİDER YOK, TAKIMDAKİ HERKES LİDER!..

Sivasspor'un oyun düzeni ve sahaya koyacağı sistemde en önemli özelliğin ‘Tek Lider' olmayacağını söyleyen Carlos “Benim oynadığım takımlarda da aynıydı şimdi de aynı olacak. Kesinlikle takım içerisinde bir isim ön plana çıkıpta lider gibi gözükmeyecek. Liderlik takmın olacaktır. İsimler asla ve asla önemli değil, önemli olan takımdır. Tek lidere ihtiyacım yoktur. Takım içerisindeki tüm futbolcular lider olmalı” dedi.

FENER'E FAZLASINI VERDİM

F.Bahçe'de geçirdiği 2,5 yıl boyunca Başkan Aziz Yıldırım'ın, kendisi hakkında “Vefa borcunu ödemedi” şeklindeki sözlerine çok üzüldüğünü belirten Roberto Carlos, Başkanımız Aziz Yıldırım'ın kendisine her zaman sevgi ile yaklaştığını altını çizerek “F.Bahçe'ye maddi manevi olarak çok şeyler kattım. F.Bahçe'de kaldığım süre içerisinde Aziz Yıldırım sevgisini benden esirgemedi. Aynı şekilde bu sevgi ayrıldıktan sonra da devam etti. Benim de kendisine karşı sevgim ve saygım sonsuzdur. Ama şunu herkes bilmeli ki 
F.Bahçe kulübüne tek kuruş borcum yoktur” ifadelerini kullandı.

BEKLENTİ BÜYÜK

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Sivasspor taraftarının kendisinden beklentisinin çok büyük olduğunu da belirterek, “Sivas beni bağrına bastı.Takımdan ve benden beklentileri çok büyük. Ben takım için ‘Şampiyonlar Ligi' hedefi koydum. İddialı bir söz verdim ve bu iddiamı yerine getirmek istiyorum” dedi.

HEDEF KESİNLİKLE AVRUPA KUPALARI OLACAK

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Sivasspor'un hedefinin sezon önce belirlendiğini ve kesinlikle Avrupa hayalini gerçeğe dönüştürmek istediklerini de söyledi. Carlos “Sivasspor Avrupa hayalini gerçekleştirmek ve Şampiyonlar Liginde mücadele etmek için sahada olacak. Hedefi büyük tutmak çok önemli. Şu an Sivasspor olarak herkes bizi bekliyor. Sahada nasıl bir takım olacağımızı merak ediyor. Biz sistemimizi sahaya yansıttığımız zaman başarımızı herkes görecek. Sivasspor Avrupalı olacak. Her zamanda Avrupa'da yer alacak. Sürekli oralarda olan bir kulüp olacağız. Taraftarımız stadımız doldurması gerekiyor” diye konuştu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!