Fenerbahçe'den Yunanistan ekibi PAOK'a transfer olan Slovak yıldız Miroslav Stoch'un Milli takım kadrosuna alınmaması ile ilgili ilginç bir yorum takımın teknik dierktörü Jan Kozak'tan geldi.
Kozak 23 kişilik Milli takım kadrosunda Miroslav Stoch'a yer vermemesinin nedeni olduğunu belirterek şunları söyledi:
"Stoch'un mükemmel bir futbolcu olduğu ile ilgili şüphelerimiz yok. Ancak son yaşanan olaylardan sonra olanlar Slovak futboluna ve kendisine zarar verdi, bu da bir gerçek. Yeniden Milli takıma dönebilmek için elinde yeterli fırsatı var. Ona kapılar kapanmış değil." ifadelerini kullandı.
PAOK'a attığı imza ile Yunanistan Ligi'nin en çok kazanan futbolcusu konumuna gelen Stoch'un yeni takımına çabuk alıştığını da gözlemlediğini belirten Kozak, oyuncusunun gelişimi için kendisi ile yarış içerisine girmesi gerektiğini söyledi.
Miroslav Stoch'un PAOK'a imza atmadan önce bir kadın dansçıyla 'fazla samimi' hareketler içeren dansının görüntüleri basına sızmış ve 23 yaşındaki oyuncu büyük tepki toplamıştı.

