comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Avusturya'da F.Bahçe korkusu!

30 Temmuz 2013, Salı 10:02

Fenerbahçe'nin 31 Temmuz günü saat 21:30'da Red Bull Salzburg ile oynayacağı mücadele öncesinde Avusturya'da emniyet güçleri F.Bahçeli taraftarlar için özel önlemler alınıyor.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Red Bull Salzburg ile yapacağı Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu karşılaşması öncesinde Avusturya'da büyük bir hazırlık var.

Avusturya basını sarı-lacivertli taraftarların polis güçlerinin kendilerine 'zorluk çıkaracak yapıda' gördüğü taraftarlar için çalışmalara başladığını belirtirken, maçın emniyet güçlerinin EURO 2008'den bu yana vereceği en büyük sınav olacağı ifade edildi.
10000 CİVARINDA F.BAHÇELİ!

Mücadele öncesinde güvenlik güçlerini zorlayacak özel durumlar olduğunu vurgulandı ve en büyük tehlikenin(!) ise İstanbul'dan birkaç yüz taraftar gelmesine rağmen, komşu ülkelerden gelecek gurbetçilerle birlikte F.Bahçe taraftarının 10000 kişi civarına kadar ulaşabilme ihtimali gösterildi.

Ayrıca polis açısından Çarşamba akşamı bir başka riskin de; stad içinde değil, çevresinde toplanacak olan Fenerbahçe taraftarların kendi başlarına organize olması ile yaşanabileceği iddiaları basında yer aldı.

"PLAN YAPMAMIZ OLDUKÇA ZOR"

Fenerbahçe taraftarının tehlikeli olduğunu belirten Avusturyalılar, potansiyel risk olarak değerlendirdikleri gün ile ilgili Avusturya Polisi'nden operasyon müdürü Bernhard Rausch ile konuştu ve o da; "Böyle bir durumda plan yapmamız oldukça zor, çünkü yurt dışından gelecek taraftar sayısını bilmiyoruz. Tabii ki, komşu ülkeler ile irtibat halindeyiz, bilgi alıyoruz" ifadelerini kullandı.

SALZBURG TARİHİNDE İLK KEZ KAPALI GİŞE!

Karşılaşma öncesi, tribünlerin tam olarak dolması beklendiği vurgulanırken, Red Bull Salzburg tarihinde daha önce herhangi bir maçın full tribünler önünde oynanmadığı kaydedildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!