comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre'den yeni sezon ve UEFA kararları yorumu!

01 Temmuz 2013, Pazartesi 16:52

Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu, yeni sezon, transferler ve yeni hocaları Ersun Yanal ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, sarı lacivertlilerin yeni Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde düzenlenen idman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Belözoğlu açıklamasında yeni sezonu değerlendirirken yeni teknik direktörleri Ersun Yanal ve transferlerle ilgili de düşüncelerini aktardı.

İşt o açıklamalardan satır başları:

"KUPALAR KAZANACAĞIMIZ BİR SEZON OLSUN"

Sözlerine 2013-2014 Futbol sezonunun Fenerbahçe taraftarına ve camiasına hayırlı olmasını dileyerek başlayan Emre Belözoğlu, "Hepimize hayırlı olsun 2013-2014 Futbol sezonu. Tek isteğimiz taraftarlarımızın ve camiamızın bizden beklediği bir sezon olmasıdır. Ben bütün takım arkadaşlarıma sakatlanmadan geçirebileceği bir sezon diliyorum. Sonunda şampiyonluk olan, Avrupa'da da Lig'de de kupalar kazanabileceğimiz bir sezon olmasını diliyorum" dedi.

EMRE'DEN ERSUN YANAL YORUMU

Ersun Yanal hakkında da övgü dolu sözler sarf eden Belözoğlu, "Ersun Hocam, daha önce A Milli Takımda da antrenörlüğümü yapmış bir isimdi. Yakından tanıdığım ve uzunca seneler Türk futboluna hizmet etmiş bir futbol adamıdır. Gerek Kulüpler bazında, gerekse de Milli takım bazında kendini ispatlamış bir insandır. Fenerbahçemize katkılar sağlayacağına ve şampiyonluklar yaşayacağımıza inanıyorum. Tek isteğimiz ve tek dileğimiz bütün camia ve taraftarlarımız gibi başarılı bir sezon geçirmek. Bizler elimizden geldiğinde Hocamıza destek olmaya çalışacağız. Ersun Hocamızla birlikte güzel başarılar yaşayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"HER OYUNCU KENDİNİ İSPAT ETMİŞ İSİMLER"

Yeni sezonda Fenerbahçe'ye katılan yeni oyuncular için de konuşan Belözoğlu, transfer edilen her oyuncunun kaliteli olduğuna vurgu yaparken, şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle takımımıza yeni katılan bütün arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Onlar kendilerini ispat etmiş futbolcular ki, Fenerbahçe forması giyecekler. Alper, son dönemlerde yetişen en önemli oyunculardan bir tanesi. Performansı üst seviyelerde olan bir futbolcu. İnanıyorum ki hem Fenerbahçemize, hem de Milli takımımıza uzunca seneler hizmet edecektir. Kendisine çok güveniyorum. Aynı zamanda karakterli de bir insan kendisi. Yabancı oyunculardan ise Samuel Holmen yine aynı şekilde kendini ispat etmiş ve değerli bir oyuncu. Takımımız adına çok faydalı olacak isimlerden biri olduğuna inanıyorum. Yine bir başka transferimiz Michal Kadlec de çok önemli ve değerli bir futbolcu. Kendisini devamlı takip ediyorum, bir sakatlık yaşadı ancak yeniden toparlayacaktır. Çok güzel hizmetler yapacaktır. Tabii burada bizlere büyük bir görev düşünüyor. Bu formanın, bu camianın önemini yeni gelen arkadaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. Tecrübeli oyuncular olarak bizlerden beklenenin farkındayız. Elimizden geldiğince örnek olmaya çalışacağız."

"GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAKTIR"

UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği karara ilişkin de konuşan başarılı oyuncu, konu hakkında yöneticiler tarafından gereken çalışmaların yapıldığını belirterek, "Bizim işimiz saha içidir. Bakıldığında da profesyonel bir futbolcunun hayatı saha içinde sınırlı olmalı ve öyle de kalmalıdır. Bunun dışındaki süreci yönetecek, yöneticilerimiz var. Bununla ilgili gerekli çalışmalar yapılıyordur. Bizler haklı olduğumuz bir davada sadece saha içinde mücadele etmekten başka bir şey yapamayız. Bu nedenle bizler Fenerbahçe bayrağını saha içinde en yukarıya taşıyabiliriz. Bunun mücadelesini verdiğimizden şu an sezon başı hazırlıkları normal bir şekilde devam edecektir. İnşallah UEFA'dan da güzel haberler gelirse, çok daha keyifli bir kamp ortamı olur. Ama olumsuz bir şey olursa da bu hayatın sonu değildir" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE HER YERDE ZİRVEYE OYNAR"

Son olarak Fenerbahçe'nin mücadele ettiği her kulvarda zirveye oynadığının altını çizen tecrübeli oyuncu, "Ben Fenerbahçe'nin bulunduğu her kulvarda yine başarıyı hedefleyeceğine eminim. Taraftarımızın da her koşulda, her yerde destekleyeceğine inanıyoruz. Bizler de futbolcular olarak Fenerbahçe'nin başarısı için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizler saha içinde elimizden geldiğince mücadele edeceğiz. İnşallah beklediğimiz sonuçları alırız ve gerek Türkiye Ligi'nde gerekse de Avrupa Ligi'nde güzel günler yaşarız" diyerek sözlerini tamamladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!