comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de şok 1 milyon dolar iddiası!..

01 Temmuz 2013, Pazartesi 12:49

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çağlar, Aziz Yılmaz ile ilgili ortaya çok önemli bir iddia attı.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Üyesi Yüksel Çağlar, Birleşik Fenerbahçe Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz'ın TV8'deki Telegol programında kendisi hakkında ileri sürdüğü "Mafya" iddialarına sert yanıt verdi.

Yüksel Çağlar'ın sözleri şu şekilde;

"Aziz Yılmaz diye birisi televizyona bağlanıp benim adımı ağzına almış ve yakışık olmayan sözler sarf etmiştir. Aziz Yılmaz önce o şu sorulara yanıtlar versin.

1- Aziz Yılmaz diyor ki 'Yüksel Çağlar, Bodrum'u evin alt katı sanıyordu.' 20 yıl önce babası Aziz Yılmaz'ı terk ettiğinde Kadıköy'deki sinemasının onarımı için ona destek olduğumu unutuyor. Ona resmen geçim imkanı sundum. Önce buna cevap versin.

2- 20 yıl önce Bodrum'a gelip kalacak yeri ve parası olmadığından otelde konaklayamadığı için, yaptırdığım Zeytindalı Evleri'nde 3 sene oturdu. Hem de tek kuruş ödemeden... Kendisi inkar edebilir ama eşi ve çocukları beni doğrulayacaktır.

3- Aziz Yılmaz, 12-13 yıl önce Mehmet Ali Aydınlar'ı arayıp kendisine verdiği destekten dolayı 1 milyon dolar haraç istedi mi istemedi mi? İkisi de canlı şahit. Mehmet Ali Aydınlar beni aradı 'Ağabey ne yapayım?' diye sordu. Aziz Yılmaz'a haber yolladım. 'Annen hasta, hastaneye gönderirsin. Doğum olur, kazan belan olur, hastaneye gönderirsin ücret ödemezsin. Herkes bizi dost bilir. Ahlaksızlığın ötesinde ailene de ayıptır. Bunu yapman çok ayıp' dedim. O da bana 'Sen karışma, ben bu parayı Mehmet Ali Aydınlar'dan alacağım' dedi. Biz de adamlık ettik, Aydınlar'ın yanına sevdiğimiz dostlarımızı gönderdik. Aziz Yılmaz şimdi Mehmet Ali Aydınlar'ı övüyor. Aydınlar'ın ofisini basmadı mı, tehdit etmedi mi! Bunu herkes biliyor. Ben doğru bildiğim yoldan sapmam. Fenerbahçe için çirkin olaylarla ahlaki boyutlar çerçevesinde mücadele edeceğim.

4- 1998'de Aziz Yıldırım'ın tek oyla seçildiği kongrede yaşananları kimse bilmiyor. 3-4 gün kala Aziz Yılmaz beni arayıp 'Aziz Yıldırım bana 500 bin dolar versin. Vefa Küçük'ten desteğimi çekeyim, onu destekleyeyim' dedi. Bu mu ahlaki değerler! Bunun adı kahpeliktir. Ben bu yaşananlardan sonra kongreye dahi gitmedim. Aziz Yılmaz önce konuştuğunu bilecek. Ondan sonra sözü kaale alınan insan olur."


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!