comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe taraftarından dev yürüyüş

01 Temmuz 2013, Pazartesi 10:54

Fenerbahçeli taraftarlar UEFA'nın verdiği kararları protesto etmek amacıyla Bağdat Caddesi'nden Şükrü Saracoğlu Stadı'na kadar geniş çaplı bir yürüyüş düzenledi.

Fenerbahçeli taraftarlar UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı protesto etmek, Başkanları Aziz Yıldırım ve kulübe olan desteklerini pekiştirmek için geniş çaplı bir yürüyüş düzenledi.

Suadiye'de toplanan binlerce sarı lacivertli taraftar, çeşitli tezahürat ve pankartlarla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na yürüdü. Ülkenin çeşitli illerinden Bağdat Caddesi'ne taraftarlar, 19.07'de ‘Büyük Fenerbahçe Yürüyüşü'nün startını verdi.

Aziz Yıldırım'a ait posterlerin de yer aldığı organizasyonda, sarı lacivertli taraftarlar attıkları sloganlarla da Fenerbahçe'nin yanında olduklarını gösterdi. Suadiye'de başlayan yürüyüş, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda son buldu.

Taraftarlar tarafından organize edilen bu yürüyüşe, Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Yasemin Merçil ile Yalçın Haker de katıldı.

MERÇİL: "BEN DE TARAFTAR OLARAK GELDİM"

"Güzel bir gün. Hep beraber Fenerbahçe ailesi olarak bir aradayız. Üzücü günler geçirdik, ancak taraftarımız arkamız da olduğunu bilmek çok önemli. Herkese teşekkür ederim. Taraftarın bir organizasyonu idi. Disipline sevkimizi ile ilgili bir protesto ve Başkanımızın arkasında olduğunu gösterme adına ben de taraftar olarak geldim. Başkanımız ve yöneticilerimiz adına tüm taraftarımıza teşekkür ederim."

YALÇIN HAKER: "HAKSIZLIKLARI GÖSTERMEK İÇİN BURADAYIZ"

"Bize yapılan haksızlıkları göstermek için buradayız. Belki de sesimiz duyurulur da bir anlamı olur. Geçen 3 Temmuz'da da buradaydık. Herkes Fenerbahçe için sokaklarda" dedi.

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR DA KATILDI

Fenerbahçeli taraftarların UEFA'ya tepki için gerçekleştirdiği yürüyüşte, çok sayıda Beşiktaş taraftarı da yer aldı.

Sarı-lacivertli taraftarlarla yürüyen Beşiktaş formalı çok sayıda kişi olduğu görülürken, "Yaşasın renklerin kardeşliği" ve "Çarşı sen bizim her şeyimizsin" tezahüratları yapıldı.

Öte yandan, az sayıda da olsa Galatasaray forması giymiş taraftarlar da yürüyüşte yer aldı. Sarı-kırmızı formalı bir kişinin elinde Fenerbahçe bayrağıyla yürüyüşe katılması dikkati çekti.

 

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!