comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emre ve Volkan'dan Kocaman'a büyük jest

01 Temmuz 2013, Pazartesi 10:54

Kaptanlar Emre, Volkan, Gökhan ve Selçuk'un önderliğinde organize edilecek yemeğe tüm futbolcuların yanı sıra, kulüp ve Samandıra Tesisleri'nin çalışanları da katılacaklar

Fenerbahçeli futbolcular, birlikte 4 sezon (bir yılı sportif direktör, 3 yılı ise teknik direktör olarak) geçirdikleri Aykut Kocaman'a görkemli bir yemekle veda edecek. Kocaman, 29 Mayıs'ta istifa ettiğinde tatilde olan futbolcular böylece hocalarına teşekkür etme ve yüzyüze helalleşme fırsatı bulacak.

Takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel başta olmak üzere Gökhan Gönül ve Selçuk Şahin'in ilgilendiği organizasyonda futbolcuların yanı sıra, kulüp ve Can Bartu Tesisleri çalışanları da hazır bulunacak. Yemek milli takımlarda bulunan futbolcuların da İstanbul'a dönmesinin ardından gerçekleşecek.

'GURUR VE MUTLULUK DUYARIM'

Yemek teklifinin iletildiği Aykut Kocaman'ın bu organizasyona bir hayli sevindiği öğrenildi. Kocaman'ın, "Sizinle iyi kötü tam 4 yıl geçirdim, hepiniz kardeşim gibi oldunuz. Büyük sıkıntıların içinden büyük zaferler çıkardık. Kalbim her zaman sizlerle. Telefonum ve evimin kapıları hepinize açık ama bir araya gelmek bana hem mutluluk hem de gurur verir" ifadelerini kullandığı belirtildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!