comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

G.Saray ve Beşiktaş derken şimdi de F.Bahçe!

30 Haziran 2013, Pazar 17:34

Transfer döneminin başlaması sonrasında Galatasaray ve Beşiktaş ile ismi anılan Walter Gargano'nun talipleri arasında Fenerbahçe'nin de olduğu iddia edildi.

Galatasaray'ın girişimlerini sürdürdüğü Felipe Melo transferinde olumlu bir sonuç alamaması durumunda yöneleceği iddia edilen adaylardan Walter Gargano'ya sarı-kırmızılıların ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de talip olduğu belirtildi.

İtayan basınından Il Mattino'nun haberine göre, geçtiğimiz sezonu Napoli'den kiralık olarak Inter'de geçiren Uruguaylı için sarı-lacivertliler devreye girdi. F.Bahçe'nin kulübü ile görüştükten sonra oyuncu ile de temasa geçtiği, ancak 28 yaşındaki orta sahadan ret kararı aldığı da öne sürüldü.
İTALYANLAR BEŞİKTAŞ DA DEDİ

Son 2 sezondur ülkemizdeki devler ile adı sık bir şekilde anılan Gargano'nun talipleri arasında Beşiktaş'ın da olduğu son aylarda Çizme basınında yüksek sesle dillendiliyordu. İtalyanlar Türkiye'de yükselen ilgi sonrasında oyuncunun menajeri Alessandro Lucci'nin İstanbul'a gelerek görüşmelerde bulunucağını da ifade etmişti.

Geçtiğimiz sezon başarısız bir dönem geçiren Inter'in önemli isimlerinden biri olan yetenekli futbolcu, 40 karşılaşmada İtalyan ekibinin formasını giyerken, gol atamamış ancak 5 asistle skora katkıda bulunmuştu.









ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!