comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Veysel ve Erkan F.bahçe'ye mi?

30 Haziran 2013, Pazar 13:42

Tam 15 yıldır Ersun Yanal'la çalışan Ümit Bozkurt, Fenerbahçe'ye atılan imzayı değerlendirirken, Veysel Sarı ve Erkan Zengin transferlerini de yorumladı.

Yanal\'ın en özelliği: kazanma duygusu Radyospor\'da Özgür Sancar\'ın canlı yayın konuğu olan Bozkurt, \"Günlerdir, Ersun Yanal\'ın Fenerbahçe\'nin yeni teknik direktörü olmasını bekliyorduk. Sürpriz bir gelişme değil. Görüşmeler devam ediyordu. UEFA Disiplin kararları nedeniyle geciken bir süreç; ama sonuçta olacaktı.Gecikmeli de olsa bunu gerçekleştirdik\" dedi.

Yanal\'la hem futbolcu hem de antrenör olarak çalıştığını dile getiren Ümit Bozkurt, \"Ersun Yanal, 15 yıldır tanıyoum. 15 yıl önce Denizlispor\'da başlayan bir macerası vardı. Enerjisi, disipliniyle futbolumuza çok şey kattı.Denizli, Manisa ve Gençlerbirliği\'nde birlikte çalıştım. Antrenörlüğe başladığım yıl, yani geçen sezon Eskişehirspor\'da çalıştım\" şeklinde konuştu.
\"FENERBAHÇE\'YE BÜYÜK BİR ENERJİ KATACAK\"
Bozkurt, \"Fenerbahçe\'ye büyük bir enerji katacak. Özellikle bu zor günlerde, Fenerbahçe\'nin sahasında oynadığı maçlarda taraftarların tribünden büyük bir enerjiyle, muazzam bir enerjiyle taraftarların evlerine gideceklerine inanıyorum. Ersun Yanal, Fenerbahçe\'ye büyük bir ivme kazandıracak\" dedi.

TEKNİK EKİPTE YER ALACAK MI?
Ümit Bozkurt, Ersun Yanal\'ın Fenerbahçe\'deki ekibinde yer alıp almayacağıyla ilgili soruya ise \"10-15 gündür süren bir görüşme var. Hocam teknik ekibiyle ilgili bir karar verecek. Elbette ki biz de bu karara saygı duyarız. Ersun hoca önce Fenerbahçe\'ye, Fenerbahçe\'yle birlikte Türk futboluna büyük katkılar sağlar\" diye cevap verdi.

\"FENERBAHÇE HER MAÇA KAZANMA ARZUSUYLA ÇIKAR\"
Ümut Bozkurt, \"Kazanma arzusu Ersun Yanal\'ın en büyük özelliğider. Her büyük takım taraftarı gibi Fenerbahçe taraftarı da bu duyguyu takımında görmek ister. Kazanmaya yönelik hırs, arzu Ersun Yanal\'da fazlasıyal var. Bu iki arzunun birleşimesiyle Ersun Yanal her maça kazanma arzusuyla dolu futbolcularla çıkacaktır. Futbolcular Ersun hocanın bu kazanma arzusunun fazalsıyla içselleştirecektir. Her maça kazanma arzusuyla çıkacaktır Fenerbahçe. Ersun Yanal kazanma karakterini her zaman takımına yerleştirme özelliğiyle ön plana çıkar\" dedi.

VEYSEL SARI VE ERKAN ZENGİN DE FENERBAHÇE\'YE TRANSFER OLACAK MI?
Buzkurt, \"Alper ve Veysel kendilerini her geçen gün çok geliştirdiler. Özellikle Alper milli takıma gittikten sonra fazlasıyla geliştirdi. Türk futboluna ve Fenerbahçe\'ye çok büyük katkı sağlayacak. Veysel de pek çok mevkii de oynayabilme özelliğiyle ön plana çıkıyor. Eskişehirspor\'da yönetim değişikliği ve teknik direktör değişikliği oldu. Oradaki değerlendirmeye göre Veysel Sarı\'nın Fenerbahçe ya da bir başka takıma transferi netleşebilir. Erkan Zengin için de aynı şey geçerli\" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!