comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İngilizlere göre Salih'in serbest kalma bedeli

30 Haziran 2013, Pazar 12:14

İngiliz basını, Manchester United'ın Salih Uçan'ın peşinde olduğu ve yakın zamanda sıcak temasa geçeceğini belirtti.

Fenerbahçe'de geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken U20 Milli takımımızın yıldızı Salih Uçan'ı Manchester United'ın ciddi şekilde takip ettiği iddia edilmişti.

Bir dönem Sivasspor'da teknik direktörlük yapan Muhsin Ertuğral, Güney Afrika'da görev yaptığı yıllardan tanıştığı eski Manchester Unitedlı Quinton Fortune'dan aldığı habere göre Salih Uçan'ın 'Kırmızı Şeytanlar'ın yakın markajında olduğunu öğrendiğini ifade ederek bu iddialara bir yenisini daha eklemişti.

Salih Uçan konusunda son iddia ise İngiliz basınından geldi ve Türk spor basınında çıkan haberler desteklendi. İngiliz basını, Manchester United'ın Salih Uçan'ın peşinde olduğu ve yakın zamanda sıcak temasa geçeceğini belirtti. Haberde ayrıca Salih Uçan'ın Fenerbahçe'yle yaptığı sözleşmede 20 milyon euroya (17.1 milyon pound) serbest kalır maddesi bulunduğu ve bu transferin kırmızı şeytanlara oldukça pahalıya patlayacağının da altı çizildi.

Geçtiğimiz sezonun başında Bucaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Salih Uçan, sarı lacivertli formayla 26 karşılaşmaya çıktı ve 4 kez gol sevinci yaşadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!