comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Rota Kiessling'e döndü!

30 Haziran 2013, Pazar 11:04

Fenerbahçe Yönetimi Oscar Cardozo'nun fiyatı pahalı gelince rotayı yeniden Bayer Leverkusen'in golcüsü Stefan Kiessling'e çevirdi.

AMK\'nın haberine göre; Benfica kulübüyle yapılan pazarlıklar sonuç vermedi. Portekizli yöneticiler 15 milyon euroluk bonservis bedelinde kesinlikle indirim yapılmayacağını ifade edince plan değişti. Geçtiğimiz sezon Almanya'da Gol Krallığı'nı elde eden 29 yaşındaki Kiessling için 9 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkaran yönetim, Leverkusen'i ikna etmek için çaba harcıyor.

ERSUN YANAL GELMESİNİ İSTİYOR
Kiessling teklife sıcak baktığı halde Leverkusen satmamakta direniyor. Michal Kadlec'in transferinden sonra Alman kulübüyle yakın ilişkiler içine giren yönetim, Kiessling transferini de tatlıya bağlamak umudunu taşıyor.
Teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetime verdiği raporda, “Webo ile Sow üst düzey golcüler. Çift santrfor oynatmayı düşünüyorum. Bu durumda elimdeki ikilinin yanında mutlaka uzun bir forvete ihtiyacım var” ifadesini kullandı. Yönetimin hafta içinde Almanya seferine çıkması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!