comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin gözdesine İtalyan kancası!

30 Haziran 2013, Pazar 09:30

Semih Şentürk ile yolların ayrılmasının ardından ismi Fenerbahçe ile anılan Eren Derdiyok'a İtalyan ekibi Torino'nun da talip olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'de Semih Şentürk ile yolların ayrılmasının ardından sarı lacivertli ekibin yerli forvet adayları arasında bulunan Eren Derdiyok'a İtalya'dan talip çıktı.

Forvet arayışlarını sürdüren İtalya Serie A ekiplerinden Torino'nun Genoa forması giyen Ciro Immobile ve 1899 Hoffenheimlı Eren Derdiyok'u gündemine aldığı iddia edilirken, İtalyan ekibinin menajeri Giampiero Ventura'nın Eren konusunda daha ısrarcı davrandığının altı çizildi.

EREN NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde yine isminin Fenerbahçe ile anılmasının ardından konuşan Eren Erdiyok'un, "Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakıyordum. Ancak, araya çok değişik isimler girince kafalar karıştı. Bu nedenle kulübüm transferimle ilgili girişimlere kapıları kapattı" dediği ifade edilmişti.

BSC Old Boys altyapısından yetişen Eren, Basel'de gösterdiği başarılı performansın ardından Euro 2008'de İsviçre kadrosuna seçilerek ismini tüm Avrupa'ya duyurdu. 2009/10 sezonunda Leverkusen'e giden yıldız forvet, bu sezon başında Hoffenheim'a bonservisi elinde olarak transfer oldu.

TEK TALİBİ TORINO VE F.BAHÇE DEĞİL!

Türk asıllı İsviçreli oyuncu ile yalnızca Fenerbahçe ve Torino'nun adı anılmıyor.

25 yaşındaki oyuncu ile ilgilendiği iddia edilen bir başka kulüp olan Hamburg'un Teknik Direktörü Thorsten Fink, geçtiğimiz günlerde Hamburger Morgenpost'a yaptığı açıklamalarda Eren ile ilgili, "Birçok özelliği bir arada barındıran bir forvet" yorumunu yapmıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!