comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Cardozo pazarlığında taktik değişikliği

30 Haziran 2013, Pazar 09:30

Fenerbahçe, yaz transfer döneminin başından beri gözüne kestirdiği Benfica'nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo'nun bonservisini alabilmek için Portekiz kulübünü şoke edici bir teklif sundu.

Fenerbahçe, Benfica'nın forvet oyuncusu Oscar Cardozo'nun transfer pazarlıklarında masadan henüz kalkmazken, Paraguaylı golcünün bonservis bedeli için 10 milyon Euro'yu uygun gördüğünü Portekiz temsilcisine iletti. 'Lizbon'un Kartalları' ise Oscar Cardozo için belirlediği 15 milyon Euro tutarında geri adım atmaya yanaşmadı.

Fenerbahçe, UEFA tarafından Avrupa kupalarından 2+1 yıl men cezasına çarptırılması sonrası, Oscar Cardozo'nun transfer görüşmelerinde farklı bir politika benimsedi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulüpte transfer görüşmelerini yürüten yönetici ve idarecilerden Benfica'nın forveti için daha düşük bir bonservis bedeliyle pazarlıklara kalınan yerden devam edilmesini istedi.

Paraguaylı golcüden vazgeçmek istemeyen sarı lacivertli takım da, bu gelişme üzerine, içinde bulunduğu durumu avantaja çevirmeye çalışarak, Benfica'ya yeni bir teklif götürdü.
Fenerbahçe, Oscar Cardozo'nun bonservisini 10 milyon Euro karşılığında almak için Benfica'nın kapısını çaldı. Bu teklif karşısında şaşıran Benfica ise, sarı lacivertli kulübe 15 milyon Euro'dan daha düşük bir bedel karşılığında bu transfere onay vermeyeceğini bir kez daha hatırlattı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!