comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Cristian'ın gözü kararda! Gidebilir...

23 Haziran 2013, Pazar 12:32

Fenerbahçe'ye 4 sezon önce gelen Cristian Baroni, UEFA'dan gelebilecek muhtemel ceza kararı sonrası Fenerbahçe'den ayrılabilir.

Fenerbahçe'nin geçen sezon en çok maça çıkan oyuncusu olan Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni, Corinthians'tan birlikte geldiği Andre Santos gibi şike davası sürecinde sarı lacivertli takımdan ayrılabilir.

Fenerbahçe'ye 4 sezon önce, Aykut Kocaman'ın sportif direktörlüğü döneminde özel olarak izlenerek alınan Cristian Baroni, kendisini daha önce izleten ve isteyen İtalya Serie A kulübü AS Roma'nın teklifini gözden geçirebilir. Özellikle, "babam gibi" dediği Aykut Kocaman'ın gidişiyle çok üzülen Cristian'ın bu kez teklife olumlu yanıt vermesinin daha kolay olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe de, UEFA'dan men cezası gelmesi durumunda UEFA Şampiyonlar Ligi'ne gidilemeyecek. Tıpkı 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi, Fenerbahçe satılabilecek futbolcularını satarak yoluna daha ekononomik bir kadroyla devam edebilir. Orta sahada tam 12 futbolcunun bulunması, Alper Potuk, Salih Uçan gibi yetenekli Türk futbolcuların kadroda yer alması ve daha da daralan yabancı sınırı nedeniyle Fenerbahçe, Roma'dan veya başka bir Avrupa takımından gelebilecek teklife bir kez daha onay verebilir.

Roma'dan gelen ve Cristian tarafından reddedildi belirtilen transfer teklfinin oldukça iyi olduğu söylenirken, Fenerbahçe Spor Kulübü daha önce 2012/13 sezonu içerisinde Cristian Baroni'nin AS Roma'ya transferi konusunda herhangi bir tasarrufları olmadığını açıklamıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!