Fenerbahçe Yönetimi yurt dışına adeta kamp kurdu. Sarı-lacivertliler, teknik adam ve yabancı futbolcu arayışlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.
İdari Menajer Hasan Çetinkaya transfer çalışmalarında bulunmak için önce Rusya'ya ardından İngiltere'ye uçtu. Zenit'in stoperi Bruno Alves için Rusya'ya giden Çetinkaya'nın önemli aşamalar kaydettiği öğrenildi.
Zenit Kulübü ile bonservis konusunda prensipte anlaşmaya vardığı kaydedilen Çetinkaya'nın ardından rotayı İngiltere'ye çevirdiği bildirildi. Londra'da son olarak Hollanda'nın Twente takımını çalıştıran Teknik Direktör Steve McClaren'ın menajeri ile buluştuğu belirlenen Çetinkaya'nın, yönetim adına hoca görüşmelerini de yürüttüğü ifade edildi.
RAPORUNU YILDIRIM'A VERECEK
Kısa süre içinde İstanbul'a dönecek Çetinkaya, Başkan Aziz Yıldırım'a Rusya ve İngiltere'de yaptığı temaslar ile ilgili rapor sunacak. Sarı-lacivertlilerin hoca ve yabancı transferini bu hafta içinde bitirmesi bekleniyor.

