comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin aklı Van der Vaart'ta!

29 Mayıs 2013, Çarşamba 09:16

Yeni bir Alex de Souza arayan sarı-lacivertliler, Van der Vaart'ta karar kıldı. Ancak kariyerini Hamburg ile noktalamak isteyen Hollandalı yıldız, Fenerbahçe'ye olumsuz cevap verdi.

Fenerbahçe transfer çalışmalarını dörtbir koldan sürdürüyor.Yerli transferde Alper Potuk'u alarak ezeli rakibi Galatasaray'a müthiş bir çalım atan sarı-lacivertlilerin yabancı transferde de büyük oynuyor.

AMK\'nın haberine göre; Kanarya'nın müthiş planını AMK ortaya çıkardı. Yeni bir Alex de Souza arayan sarı-lacivertlilerin Brezilyalı yıldızın yerine çok önemli bir ismi gündemine aldı. Fenerbahçe Rafael Van der Vaart ile görüştü.
İdari Menajer Hasan Çetinkaya, 30 yaşındaki ünlü yıldızın menajeriyle temasa geçti. Ancak özel yaşamında da çalkantalı günler geçiren Van der Vaart'tan sarı-lacivertlilere olumsuz yanıt geldi. Hamburg'tan kesinlikle ayrılmak istemediğini belirten Hollandalı süperstarın kariyerini Alman ekibinde noktalamak istediği bildirildi.

Kırmızı-beyazlı kulüpte büyük saygı gören Van der Vaart'ın sorun yaşadığı genel menajer Frank Arnesen'in ayrılışıyla iyice rahatladığı kaydedildi. Kulüp yönetiminden gelecekte teknik direktör olmak için garanti alan Van der Vaart'ın Hamburg'ta devam edeceğini ifade ederek, Fenerbahçe'nin teklifine teşekkür ettiği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!