comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İtalyanlardan müthiş takas iddiası!

29 Mayıs 2013, Çarşamba 08:50

İtalyan Corriere del Mezzogiorno Gazetesi, Fenerbahçe ve Napoli'nin temaslarını sıklaştırdığını ve bu müthiş transfer için önemli adımlar atıldığını ifade etti

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles ile Napoli takımının formasını giyen orta saha oyuncusu Gökhan İnler'in takası gündeme geldi.

İtalyan Corriere del Mezzogiorno gazetesi, iki kulübün bu takas için temaslarını sıklaştırdığını ve transfer için önemli bir yol kat ettiklerini duyurdu. Napoli'nin başına geçen Teknik Direktör Rafael Benitez'in Meireles'i, Fenerbahçe'nin de Türk asıllı orta saha oyuncusunu almak istediğini yazan gazete, Gökhan'ın sarı-lacivertlilere gitmeye sıcak baktığını öne sürdü.

Sezon başında Chelsea'den 10 milyon euro karşılığında transfer edilen ancak disiplinsiz davranışları nedeniyle zaman zaman büyük tepki toplayan Meireles'i iyi bir teklif gelmesi halinde satma kararı alan Fenerbahçe'nin, yabancı sınırlamasını da düşünerek bu takası çok istediği de belirtildi.

Sezon ortasında da İtalya'dan teklifler alan Meireles'in ise sarı-lacivertli kulüpte mutlu olduğu ancak böyle bir takasa karşı çıkmayacağı kaydedildi.

KIZI ÖĞRETİYOR

Kupa finalinin ardından söylediği Türkçe şarkılarla bübük şaşkınlık yaratan Meireles, bu başarısını küçük kızına borçlu.

8 yaşında olan Lara'nın, Türkçe dersleri almaya başlamasının ardından babası ile her gün Türkçe çalıştığı öğrenildi. Portekizli futbolcunun özellikle Türkçe şarkılara özel bir ilgi duyduğu, kızıyla evde, yalnızken arabada sürekli Türkçe şarkılar dinlediği ifade edildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!