comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de Şampiyonlar Ligi planları

29 Mayıs 2013, Çarşamba 08:35

Fenerbahçe transferde ciddi hamleler yapmayı, oyuncuların parasını da Şampiyonlar Ligi'nden çıkarmayı planlıyor. Bu sezon mutlaka gruplara kalmak isteyen sarı-lacivertliler, bunun için güçlü bir kadro kuracak, tüm riskler alınacak.

3 Temmuz sürecinden sonra maddi açıdan ciddi bir güç kaybına uğrayan ancak bu sezon transferde ciddi hamleler yapmaya hazırlanan Fenerbahçe tüm planlarını Şampiyonlar Ligi üzerine kurdu.

Sarı-lacivertli yönetimin kadroya katılacak oyuncuların parasını Şampiyonlar Ligi'nden çıkarmayı düşündüğü, transfer bütçesinin buna göre ayarlandığı öğrenildi. Bu organizasyondan en az 20 milyon euroyu kasasına koymayı amaçlayan yönetim, stat gelirleri, forma satışı ve reklam payları ile birlikte rakamın daha da yukarıya çıkabileceğini hesaplıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yaptığı toplantıda Şampiyonlar Ligi'nin kulübün geleceği açısından büyük önem taşıdığına dikkat çektiği ve “Fenerbahçe'nin bu yıl mutlaka gruplarda olması gerek. Bunun için daha güçlü bir kadronun şart olduğunu biliyoruz. Merak etme gereken fedekarlığı yapacağız. Ancak yatırımlarımızın karşılığını alamazsak bu sıkıntı yaratabilir” dediği öğrenildi.

SIRA EMENIKE'DE

Alper Potuk transferinden sonra Emmanuel Emenike için de büyük uğraş veren Fenerbahçe'nin bonservis konusunda Spartak Moskova ile uzlaşmaya vardığı ancak Nijeryalı oyuncunun sağlık raporlarının sorun yarattığı bildirildi. Rus kulübünün tam olarak anlaşma sağlanmadan Emenike ile ilgili ayrıntılı bir dosya sunmayacağını belirttiği, bu durumun da transferin bitmesini uzattığı kaydedildi.

Yıldız oyuncunun avukatı Rezan Epözdemir ise “İngiltere'den de öneriler var ama Emenike Fenerbahçe'yi istiyor. Transfer bitme noktasına geldi. Hafta sonuna kadar bu transfer biter gibi” dedi.

U20'NİN TERCİHİ TOPUK YAYLASI!

Ay-yıldızlı ekibimiz, FIFA U20 Dünya Kupası hazırlıklarını Fenerbahçe'nin tesislerinde gerçekleştirecek. Topuk Yaylası'nda şampiyonaya hazırlanacak olan Milli Takım için hazırlıklara başlandı. F.Bahçe de 1 Temmuz'da sezonu açtıktan sonra hazırlıklarını bu tesislerde sürdürecek ardından hazırlık maçları yapmak için Avrupa'ya gidecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!