comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe gitmeleri için izin verdi!

28 Mayıs 2013, Salı 16:51

Fenerbahçe yönetimi gelecek sezon teknik direktör Aykut Kocaman'ın kadrosuna düşünmediği Miroslav Stoch ve Milos Krasic'e transfer için izin verdi.

Yeni sezon öncesinde ilk transferini Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u alarak gerçekleştiren Fenerbahçe, bir yandan kadrosuna katacağı isimler için mesai harcarken, bir yandan da kadroda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmak için uğraşıyor.

"KENDİNİZE KULÜP BULUN"

Geçtiğimiz sezon teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözünden düşen Miroslav Stoch ve bulduğu şansları değerlendiremeyen Milos Krasic için sarı-lacivertli yönetim kararını verdi. Kocaman'ın gelecek sezon kadrosunda düşünmediği iki futbolcu için ilk adım atıldı. Fenerbahçe yönetimi Rus kulüplerinin radarından olan Stoch ve Krasic'e en kısa sürede kendilerine kulüp bulma konusunda yetki verdi.

UYGUN FİYAT VEREN ALIR

Sarı-lacivertli kulübün bu girişiminden sonra hem Stoch'un hem de Krasic'in menajerleri transfer çalışmarına hız verdi. Avrupa'dan gelecek tekliflerin ardından Fenerbahçe cephesi uygun fiyatı veren kulübe bonservisle birlikte satış yapacak. Stoch ve Krasic'ten para kazanmak isteyen yönetim elde edilecek geliri iki futbolcunun yerine alacağı yeni transferler için kullanacak.

EMENIKE TRANSFERİNDE SAKATLIK SORUNU

Stoch ve Krasic'i elden çıkarmeye çalışan Fenerbahçe, bir yandan da Spartak Moskova'da forma giyen Emmanuel Emenike'nin transferi için gerekli çalışmaları yaptı. Ancak Nijeryalı'nın transferinde sarı-lacivertliler geri adım attı.

26 yaşındaki futbolcunun Afrika Kupası'ndaki sakatlığının ardından yeniden sahalardan uzak kalması sarı-lacivertli yönetimin dikkatli davranmasına neden oldu. Emenike'nin dizindeki sakatlık nedeniyle Fenerbahçe yönetimi Emenike'nin transferinde beklemeye koyuldu. Emenike'nin tedavi süreci için zamana ihtiyacı olması nedeniyle Fenerbahçe yeni bir golcü için çalışmalara başladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!