comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

'Asıl Galatasaray, Fenerbahçe'yi alkışlamalı'

28 Mayıs 2013, Salı 11:36

Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin Alper Potuk transferini sürpriz bir şekilde yorumladı.

Sabah Gazetesi'nin usta kalemlerinden Hıncal Uluç, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a Alper Potuk transferinde büyük bir gol attığını ve Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi alkışlaması gerektiğini söyledi.

Eskişehirspor'un Alper Potuk transferinde akılcı davrandığını dile getiren Uluç, Galatasaray'ın üzerine düşenin bu durumu efendice kabul etmek olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı uyuttuğunu ifade eden Uluç, "Açık ve seçik Fenerbahçe, Galatasaray'a bir gol attı. Hiç kimse bunun aksini söylemesin. 'Biz bu işte yokuz' diyerek Galatasaray'ı uyuttu, onları rehavet uykusuna yatırdı hem de Alper'in piyasasının yükselmesini önledi. Eskişehirspor'un uyanık başkanı, durmadan 'Alper'e şu da talip bu da talip' diye sallıyordu! Hatta 'Dışarıdan da talipler var' diyordu ki fiyatı yükselsin." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın Alper Potuk transferinde Fenerbahçe'yi alkışlaması gerektiğini belirten Uluç, "Fenerbahçe bu tezgaha gelmedi, Alper'in fiyatının yükselmesine alet olmadı. Neticede 'Alper'i biz alacağız. Pusuya yatıyoruz ve bekliyoruz' diye kafayı koymuşlar. Galatasaray gaflet uykusundayken işi bitirdiler. Resmen... Aziz Yıldırım'ın Ünal Aysal ve ekibine attığı harika bir goldür. Burada Galatasaraylılara düşen, 'Biz bu golü yedik' diyerek efendice kabul etmektir. Hani 'Fenerbahçe alkışlamadı' diye kızıyoruz ya burada da Galatasaray'ın rakibini alkışlaması lazım." ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!